Nová epizoda ZOO: Viky tráví dny na toaletě a zvědavá Anča skončila v řetězech

Nová epizoda ZOO: Viky tráví dny na toaletě a zvědavá Anča skončila v řetězech
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tak konečně došlo na problém těhotenství. Eva Burešová už dostává v každé epizodě menší prostor –⁠ a teď je navíc většinou na toaletě nebo na ni běží, popřípadě z ní vychází. Tak naštěstí alespoň Ilonka si všimla, že s chůvou něco není v pořádku.

V zoo se Roklová proti Albertovi snaží získat silnější postavení. Zabředávají tak oba do nesmyslného kolotoče, kdy jeden znepříjemňuje práci druhému. Albert chce vyhovět starostovi, a tak dělá vše, co se dá, aby Roklové znepříjemnil život a donutil ji, aby ona sama z vedoucí pozice odešla. Konečně by zoologická zahrada dostala do vedení odborníka. Tak si to alespoň plánuje Albert. Jenže ani ředitelka není sama a do boje proti jeho unii se starostou vyráží s pomocí Brázdy a ruku k dílu chtějí přiložit i Adélka a Monika. Ponížený Brázda jen vyčkává, aby bývalému parťákovi Albertovi vrátil jeho zradu.

To ovšem není jediný problém, který v zoo je. Začínají se množit stížnosti lidí, že jim někdo nadává, když jdou mezi voliérami ptáků. Když je viník odhalen, strhne se nebývalý zájem o řešení situace, aby hosté neběhali jeden za druhým s požadavkem na omluvu.

Sid zřejmě práce u zvířat nebaví, a tak opět zkoumá noviny a hledá podezřelé inzeráty, které by mohly souviset s dalšími nelegálními prodeji zvířat. Když v ZOO zahlédne muže, který jí už nelegální prodej zvířat nabízel, tak začne tušit, že je něčemu velkému na stopě. Naivně se svěřuje Jardovi, protože Adam nemá pro její pobíhání po zoo pochopení.

Právě nenápadný Jarda je v zoo spojkou pašeráků. Zdroj: FTV Prima

Jenže je to právě Jarda, který má napojení na pašeráky zvířat a zprostředkovává pro ně legální dokumentaci. Touto nebezpečnou prací se snaží splácet dluhy. A právě od svého šéfa dostává pokyn, aby se mladé potížistky Anči, která strká nos, kam nemá, zbavil. Na cestě je podle šéfa velká dodávka zvířat s mnohamilionovou hodnotou, a proto rozhodně nejde na chvíli přestat, jak Jarda radí. Ten se snaží Sid znemožnit pátrání tak, že upraví vozík v zoo a postaví ho Sid rovnou pod nos. Jenže do něj nakonec nasedne Franta a po krkolomné jízdě končí mimo své vozítko. Není to ovšem poprvé, a tak se ani nikdo nepodivuje.

Šéf pašeráků však trvá na likvidaci každé překážky, která by mohla narušit jeho obchody. Sid je vylákaná na schůzku do odlehlé části zástavby a přijíždějící dodávky si ani nevšimne. Potom se otevřou dveře v zadní části auta a někdo v masce nasadí Sid na hlavu pytel a nakládá ji do auta. Zvědavé děvče končí na řetězu v nějaké staré budově.

Jitka využívá příležitosti, kdy chůva Viky zrovna moc do práce nechodí a sbližuje se s dětmi. Je jí jasné, že přes děti by mohla být cesta do soudcova srdce jistější. S Petrem i dětmi jí to moc sluší. Vypadá to, že ji dokonce děti vzaly na milost a nemají v plánu se jí zbavit. U snídaně vypadají jako pěkná rodinka a Jitka je v soudcově domácnosti tak často, že už se nad tím nikdo ani nepozastavuje.

Zdroje článku: