ZOO: Dějová linka mezi Adamem a Ančou je dlážděna spoustou překážek. Jak dopadne seznámení Adama s rodinou Sid?

ZOO: Dějová linka mezi Adamem a Ančou je dlážděna spoustou překážek. Jak dopadne seznámení Adama s rodinou Sid?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam je kluk s pohnutou minulostí. Ostatně ani jeho přítomnost není příliš líbivá. Nabydou Novotní dojmu, že to není ideální ženich pro Sid, nebo si naopak Adama zamilují?

Sid Novotná se narodila s tak trochu nalinkovanou budoucností. Její babička a potažmo i její rodiče mají celkem jasnou představu o tom, co má Sid studovat, s kým má chodit a jak má žít svůj život. To, že Sid má úplně jinou představu, jsme si uvědomili hned v prvním díle, kdy Sid nenasedla do letadla do USA a začala pracovat v ZOO jako pomocná síla. Stejně tak si Sid nenechá kecat ani do výběru partnera.

První chlap, který Sid – tou dobou už Anču – okouzlil, je nevypočitatelný Albert. Ten se sice tváří jako hezký, obětavý a fajn kluk, ale ve skutečnosti si dal jenom pět a pět dohromady. Zjistil, kdo ve skutečnosti Anča je. Albertovi jde pouze o peníze a všem kolem Anči je jasné, že Albert není dobrá partie.

Anča je však přesvědčená, že on je ten pravý, protože se zamiloval do chudé a obyčejné holky z dětského domova. Příběh o Popelce a princi na bílém koni je skutečný. To, že Albert jde akorát po penězích a Anča je mu ve skutečnosti úplně ukradená, sice spousta lidí tuší, ale Anča tomu nevěří. Albert šel dokonce ještě dál, a přestože Anča je oficiálně v Los Angeles, začal zpracovávat její rodiče a podprahově je přesvědčuje, že on je geniální partie a manžel pro jejich jedinou dceru.

Vztah s Albertem v podstatě končí ve chvíli, kdy si Anča uvědomí, že do něj není zamilovaná, ale začíná jí planout srdce pro někoho jiného. Albert ji sice tlačí do vdávání, protože se chce přiženit do bohaté sklářské rodiny, ale Anči je jasné, že tudy cesta nevede. V tu chvíli dojde ke konfliktu u nosorožců, zloději rohoviny ji svážou a hodí do výběhu. Z této život ohrožující situace ji zachrání Adam, o kterém si do té doby myslela jenom to nejhorší.

Okouzlená Anča si uvědomí, že to je chlap jejích snů a políbí jej. V tu chvíli začíná dějová linka mezi Adamem a Ančou, která je však dlážděna spoustou krizí a kolizí. Postupem času to však vypadá, že oba chtějí dát vztahu alespoň nějakou naději, ale vždy to na něčem zhavaruje a jejich romantická chvíle se zase odsouvá.

Nabydou Novotní dojmu, že to není ideální ženich pro Sid? Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

V posledních dílech to ale vypadá, že začátek jejich vztahu je na spadnutí. Pokud se dají dohromady, bude jen otázkou času, kdy Anča bude chtít, aby Adam poznal její rodinu a bude se snažit tyto dva rozdílné světy spojit. Svět prominentní rodiny bohatých sklářů a život sirotka, který je zároveň veteránem z Afgánistánu a bývalý kriminálník. Nečeká ji vůbec lehký úkol, zase bude svou rodinu přesvědčovat, že si chce žít život po svém.

Největší trápení bude mít asi s babičkou Sidonií, která má jasnou představu o tom, jak by měl vypadat Ančin nápadník. Do těchto představ se Adam určitě nevleze. Rodiče Anči by mohli mít větší pochopení, ale s babičkou by to mohlo vyvolat další rodinnou rozepři, kterou bude Anča žehlit ještě dlouhou dobu. Otázkou zůstává, jak se Adam postaví k tomu, že mu Anča celou dobu o svém původu lže?

Zdroj článku:
  • Autorský text