ZOO: Jak se Adam vypořádá s tím, že Anička je vlastně Sid? I Anička ví o Adamovi nejedno tajemství

ZOO: Jak se Adam vypořádá s tím, že Anička je vlastně Sid? I Anička ví o Adamovi nejedno tajemství
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bublina kolem Sid a jejího alter ega Aničky nabyla obrovských rozměrů a na několika místech již postupně praská. Jak se s celou situací ohledně Aničky/Sid vypořádá Adam a jak se změní jeho přístup k ní?

Z původního plánu Sid vydávat se za Aničku Novotnou a ucházet se o pozici chovatelky v ZOO ve Dvoře Králové se vyklubala kamuflážní akce prakticky biblických rozměrů, do níž se postupně namotalo stále více lidí.

Sid tak měla mnohdy problém koordinovat své každodenní fungování v ZOO i v soukromí, jelikož musela umně přeskakovat mezi rolí chudé pracovnice v ZOO Aničky, která hlídá každou korunu a žije skromným životem, a právě Sid, která se jakožto dědička sklářského impéria před svou rodinou přetvařuje pobytem v USA, kde má na přání zejména babičky Sidonie studovat vysokou školu.

Že se Sid/Aničce situace ohledně dvojí identity začala vymykat z rukou, to jsme měli možnost poznat již dříve, kdy postupně její otec Eduard, následně i matka Alice, a nakonec i sama Sidonie zjistili o Sid nepříjemnou pravdu – žádné studium v Americe se nekoná a Sid pracuje pod alter egem Aničky v místní ZOO. I přes všechny komplikace a rozbroje se však podařilo situaci v rodině Novotných urovnat.

Dokáže Adam Sid/ Aničce odpustit její lež? Pochopí její důvody?, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Jak se jí to však bude dařit u Adama „Haďáka“ Hrušky, se kterým navazuje čím dál hlubší, až romantický vztah? Jak Adam přijme fakt, že Anička, kterou denně potkával a poznával její život, je ve skutečnosti Sid Novotná, člen rodiny vážených sponzorů ZOO? Dá se předpokládat, že Adam bude zpočátku reagovat překvapivě, možná i výbušně. Na dlouhodobý vztah se Sid to však nejspíš nebude mít výrazný vliv. Anička totiž sama ví o Adamovi nejedno tajemství.

Tím možná největším je pak fakt, že se Haďák na jedné z posledních misí nakazil malárií. Pravidelně se mu tak vrací návaly horečky, neschopnost fungovat, a dokonce i halucinace.

Jeho děda, bývalý ředitel ZOO Hruška, se doposud snažil situaci maskovat před všemi zaměstnanci ZOO kvůli Adamově sporům zejména s Albertem Polákem a Luborem Brázdou. Ti dva totiž hledají sebemenší záminku, jak Haďáka ze ZOO vyhodit. Nyní však tajemství Adamovy nemoci zná i Sid a je jen na ní, jak s novou informací naloží…

Zdroj článku:
  • Autorský text