Šimon Bilina versus Haďák – v čem jsou si podobní?

Šimon Bilina versus Haďák – v čem jsou si podobní?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jednou z nejzáhadnějších postav seriálu Zoo je bez diskuze Adam Hruška alias „Haďák“. Jeho nelehký osud ho dovedl do stádia, kdy se s lidmi příliš nedruží a raději vyhledává přítomnost ticha, samoty a svých milovaných zvířat. Jeho představitel Šimon Bilina je však pravým opakem. Mají tihle dva vůbec něco společného?  

Introvertem jen v seriálu

Postava Haďáka Adama má kolem sebe v seriálu Zoo spoustu otazníků. Příběh tohoto krasavce je komplikovaný a hrůzy, kterými si v průběhu života prošel, se mu do osobnosti zaryly velmi hluboce. Tragická ztráta rodičů, válka v Afghánistánu i osobní zkušenost při teroristickém útoku z Adama udělali někoho, kdo nemá rád lidi. Jen málokdy jej uvidíte, jak se na někoho usměje. Svůj klid našel u zvířat v ZOO a zejména u těch, co se plazí. Jak napovídá jeho přezdívka, práce s těmito nebezpečnými tvory ho naplňuje a vyzná se v ní lépe, než kdokoli v jeho okolí.

Představitel Haďáka Šimon Bilina sympatie k hadům sdílí, avšak uchovává si vůči nim zdravý respekt. Natáčení s hady a dalšími zvířaty ho nesmírně baví a strach u něj budete hledat jen těžko. Avšak v jedné věci se Haďák a Šimon výrazně liší. Zatímco Haďák je do jisté míry zabředlý asociál, který by nejradši nepotkal za celý den ani nohu, Šimon Bilina, jakožto herec, se s lidmi setkává velmi rád.

V reálu lásku už potkal, teď ještě ta seriálová

S láskou to mají Šimon Bilina a Haďák také naprosto odlišně. Jako charismatický herec by si Šimon mohl nápadnice vybírat, svou druhou polovičku už však našel před dvěma lety v krásné kolegyni z branže Haně Drozdové. Podle všeho spolu žijí v harmonickém vztahu a jejich budoucnost vidí také jako společnou.

Hana Drozdová přítelkyně Šimona Biliny, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Pravým opakem je ovšem Haďák, který k sobě nikoho nepustí, i kdyby o něj někdo upřímný zájem skutečně jevil. Svá životní zklamání si přenesl i do vztahu k ženám a pustit si někoho blíže k tělu by pro něj bylo jen riziko další životní rány. Jeho postoj mu však pomalu ale jistě začíná narušovat okouzlující Sid, která se o Haďáka zajímá a jeho existence jí není ani trochu lhostejná. Jak mezi nimi nakonec bude?