Alice Novotná ze Zoo–⁠ šedá myš, anebo důležitý pilíř rodiny Novotných?

Alice Novotná ze Zoo–⁠ šedá myš, anebo důležitý pilíř rodiny Novotných?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jakou sehraje roli Alice Novotná (Sabina Laurinová) v rodinných sporech? Postaví se na stranu dobra? Nebo se bude snažit být neutrální, aby zachránila rodinnou pohodu?

Sabina Laurinová je česká herečka, moderátorka a dabérka. Účinkuje v divadle, zahrála si v několika filmech a svůj hlas propůjčila třeba americké herečce Gwyneth Paltrow. Na televizních obrazovkách jsme ji mohli vidět moderovat DO-RE-MI a zahrála si i v mnoha seriálech.

Naposledy třeba v seriálu Sestřičky, kde ztvárnila oblíbenou vrchní sestru –⁠ Marii Černou. Nyní se objevila i v seriálu Zoo. 

Sympatická herečka hraje v seriálu Zoo postavu Alice Novotné. Ta se přivdala do bohaté rodiny a stala se součástí sklářského impéria. Alice je podporující manželkou Eduarda Novotného (Marka Taclíka) a starostlivou a milující matkou dvou dospívajících dětí Edy (Vojtěch Vovesný) a Sid (Michaela Pecháčová).

Alice působí na první pohled jako neprůbojná a křehká žena. Spolupráce s protřelou tchýní Sidonií Novotnou (Jana Švandová) ji však dodává odvahu i k odvážnějším činům. Jako třeba k sledování Eduarda, když zjistí, že nejezdí na golf, jak tvrdil.

Jana Švandová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Cílevědomá tchyně si svou snachu tak trochu přizpůsobuje k obrazu svému. Na druhou stranu Alice vnímá, že ji Sidonie může být silnou oporou. A symbióza funguje i mezi samotnými herečkami.

Sabina Laurinová a Jana Švandová si společné natáčení, jak uvedly v rozhovoru, velmi užívají. Alice však zatím v seriálu působí spíše jako šedá myška, která sice dotváří rodinnou pohodu, ale jinak není pro diváka příliš zajímavou postavou.

Dostane se Sabině Laurinové v seriálu Zoo více prostoru? Čeká na ni a její hereckou postavu Alici Novotnou zajímavější dějová linka? Možná bude nakonec velmi důležitým článkem pro vyřešení sporů mezi zbylými členy rodiny. A třeba se v tomto případě prokáže pravdivost rčení, že tichá voda břehy mele.