Příští týden v Ulici: Riči napadne Anču

Příští týden v Ulici: Riči napadne Anču
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se Vanda potká s Blankou, nikdy si neodpustí jízlivý komentář. Tentokrát ale tvrdě narazí. Nesmělý Lumír není schopen pokročit ve vztahu s Kateřinou. Karlina tajná láska se vymyká z kontroly a Riči, ten se z ní vymkne úplně, když nožem přepadne Anču. Evženův odlet do Austrálie se rychle blíží.

Blanka setře Vandu

Vanda má stále plnou hlavu Luďka. Když se na chodbě náhodně potká s Blankou, využije situace, aby jí vpálila do tváře, jak moc je s panem zubařem šťastná. Nejenže spolu do budoucna plánují bydlení v domě, který Luděk původně stavěl pro Blanku, ale také už o svém úžasném vztahu řekli dětem. Vanda se úlisně usmívá, zatímco Blance líčí, jak budou Adam s Kristýnou jednou součástí její dokonalé rodiny. Blance konečně dojde trpělivost a srovná Vandu tak, že se na další slova nezmůže. Bude mít jejich konflikt nějakou dohru?

Vanda konečně dostane co proto, Zdroj: TV Nova

Jsem nesmělý, ale léčím se…

Láska dokáže s člověkem pořádně zamávat. Platí to také u Lumíra, který se těší ze vztahu s Kateřinou, ale zároveň se bojí, aby něco neuspěchal nebo nepokazil. Počíná si tedy nadmíru opatrně, spíše jako nesmělý student než pořádný chlapák. Měl by konečně začít jednat, protože Kateřina by už opravdu uvítala nějaký posun kupředu. On se však stále k ničemu nemá, ačkoli dostává jasné signály. Co přesně nepochopí a jaký trapas tím způsobí? A jak do jeho romantického štěstíčka zasáhne Vilma?

Karla si pěkně zavaří

S láskou se potýká i Karla, i když docela jiným způsobem. Ta její by se totiž dala nazvat zakázanou. V poslední době kvůli ní riskuje čím dál víc. Lže svým nejbližším, zanedbává rodinu, to vše jen aby si pro Jakuba mohla ukrást alespoň chvíli drahocenného času. On jí to přitom nijak zvlášť neusnadňuje – nejradši by ji měl pořád jenom pro sebe. Co způsobí jeho majetnické chování? Karlu teď čeká hodně nepříjemný moment. Bude její velké tajemství nakonec prozrazeno?

Riči drsně napadne Aničku

Anča v posledních dnech strkala nos, kam neměla, když se snažila přijít na to, co kují Riči a Fógl a proč se neustále ochomýtají kolem bistra. Teď kvůli tomu prožije chvíle naprosté bezmoci a hrůzy, protože Riči ji s nožem v ruce přepadne přímo u ní doma. Mladík se tak pokouší zachránit vlastní kůži před vězením, ale překročí všechny meze. Proč mu nervy vypoví službu a jaké následky to bude mít?

Austrálie volá

Už v pondělí se Blanka dozví, že Evžen za týden odlétá do Austrálie. Adriana mu zařídila letenku, takže vlastně není na co dál čekat. Týden uplyne jako voda a najednou je tu pátek, kdy nezbývá než se rozloučit. Nebo ne? Jak na Evženův blížící se termín odletu zareagují Amálka s Vlastimilem a jak se samotná Blanka vyrovná s tím, že Evžena zřejmě ztrácí nadobro? Jak se k situaci postaví samotný Evžen, na němž je vidět, že Blanku stále miluje?