Deset let hledal svou manželku, seriál skončil, když ji našel, ale co dělají hvězdy z Jak jsem poznal vaši matku dnes?

Deset let hledal svou manželku, seriál skončil, když ji našel, ale co dělají hvězdy z Jak jsem poznal vaši matku dnes?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ted Mosby, Robin Scherbatsky, Barney Stinson, Lilly Aldrin a Marshall Eriksen. Tato jména nás doprovázela několik let ve velmi oblíbeném a neuvěřitelně úspěšném sitkomu „Jak jsem poznal vaši matku“. Před sedmi lety se odvysílala poslední série, ale co dělají hvězdy tohoto seriálu dnes?

Josh Radnor

Po rozloučení se s Tedem Mosbym získal Radnor hlavní role v seriálech „Mercy Street“ a „Hunters“. V seriálu „Chirurgové“ si zahrál v několika epizodách vedlejší roli a roku 2016 se objevil ve filmu „The Seeker“. Na dále je součástí hudební skupiny „Radnor and Lee“ a v současné době píše svou druhou knihu „Contagiously Good“, která má vyjít v roce 2022.

Zdroj: Autor: Joe Seer / Shutterstock

Cobie Smuldersová

Smuldersová pokračovala v Marvelovkách jako Maria Hill a objevila se ve všech pozdějších Avengers snímcích. Mimo MCU hrála ve filmu „Jack Reacher: Nevracej se“ a dabovala figurku v „LEGO: Příběh 2“. V roce 2019 převzala hlavní roli ve vlastním dramatu „Stumptown“, seriálu, který i produkovala. Smuldersová je vdaná za Tarana Killama od roku 2012 a společně mají dvě dcery.

Neil Patrick Harris

Po svém téměř desetileté kariéře jako nejznámější švihák v televizi si Harris, představitel Barneyho, udržel svoji dynamiku v Hollywoodu. Získal role ve filmech „Všechny cesty vedou do hrobu“, „Zmizelá“ a „Zmenšování“. Nejvýznamnější roli hrál ve třech sezónách Netflixového seriálu „Řada nešťastných příhod“ jako Count Olaf. Podle všeho se taktéž objeví v nadcházejícím „Matrix 4“. Harris je ženatý s Davidem Burtkou od roku 2014. Společně adoptovali dvojčata.

Allyson Hanniganová

Představitelka Lilly se po konci seriálu věnovala hostování v amerických pořadech, jako například v „Girl Scout Cookie Championship“ anebo „Penn & Teller: Fool Us“. Ačkoli se objevila ve filmech určených pro televizi, včetně „Kim Possible“ a „53 days Abducted: The Mary Stauffer Story“, získala také roli v seriálu „Chytrolíni“. Hanniganová je vdaná za Alexise Denisofa, který v HIMYM hrál menší vedlejší roli. Mají společně dvě děti.

Jason Segel

Segel měl během svého hraní v seriálu HIMYM úspěšnou filmovou kariéru, ale po skončení show skončila i jeho zásadní filmová tvorba. Filmy, ve kterých jsme ho mohli zahlédnout, byly nejčastěji přímo jeho, například „Sex Tape“ či „Konec šňůry“. Dále hrál v seriálu pro AMC v roce 2020 s názvem „Dispatches from Elsewhere“ – show, kterou vytvořil, napsal, režíroval a produkoval. Segel začal chodit s fotografkou Alexis Mixterovou v roce 2014.

Zdroj: