Love Island: Denisa je přelétavý ptáček a po příchodu Sabiny a Tamary je ve vile navíc dívka. Kdo tedy vlastně vypadne?

Love Island: Denisa je přelétavý ptáček a po příchodu Sabiny a Tamary je ve vile navíc dívka. Kdo tedy vlastně vypadne?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do vily večer přišly hned dvě bombshell. Pokud tedy dobře počítáme, navíc je teď jedna z dívek. Pokud si Sára z Hankou vezmou své svalovce zpět, což by v případě Jakuba nemuselo být snadné, tak Kryštof bude mít z čeho vybírat.

Tak samozřejmě ve vile se vše točí kolem Denisy a Kryštofa. Každý (hlavně Tina) má potřebu Denise radit a ta je z toho už trochu nesvá. Když zjistila, že je večer opět psycho párty u ohniště, začala zmatkařit.

Co když si bude muset vybrat partnera? Vrátí se ke Kryštofovi, nebo zkusí chvíli zahřívat postel Radkovi?

To, že ji během dne Kryštof trošku neohrabaným způsobem řekl, že ji má rád, Denisu ještě více znejistělo. Má pocit, že na ni Kryštof moc tlačí a ona by to chtěla spíše přirozeně. Jenže v ten okamžik ještě Kryštof nevěděl, že přijdou další dvě barbíny, a tak je jasné, že potřeboval rozehrát hru, aby se dostal zpět do páru. A největší šanci měl u Denisy. Teď už se ale bát nemusí, protože by Sára a Hana měly dostat šanci získat si své partnery, které si vybraly nově příchozí slečny, zpět. I kdyby se to podařilo jen jedné nebo žádné, pořád to matematicky vychází v Kryštofův prospěch a má velkou šanci utvořit pár, pokud nezasáhne produkce a neznemožní to.

A kdo jsou nové obyvatelky vily?

Sabina (23)

Choreografka a tanečnice z Prahy miluje tanec a pohyb. Volný čas tráví s kamarádkami a má slabost pro snědé a veselé kluky. Je zvláštní, že ve vile sáhla po Zbyňkovi, který až tak snědý a veselý není. Sportovní postava u jejího partnera pro ni není až tak důležitá a ocení spíše duševní stránku vztahu. Tak to se jí bude v této partě hledat hodně špatně.

Tamara (25)

Instruktorka jógy z Ústí nad Orlicí je zvyklá komunikovat s lidmi, a proto nevidí problém v tom, zapadnout do větší skupiny lidí, kteří už se trochu znají. To ostatně předvedla hned po příchodu do vily, kde vyfoukla Haně Jakuba a vůbec neměla problém se s ním bavit.

Jak to vypadá, sotva Hanka Jakuba pustila na chvíli z očí, už si rozhovor s Tamarou užíval a ve zpovědnici přiznal, že se mu líbí jako žena, je sympatická a mají společné zájmy. (Hlavně nepoužívá o tři odstíny světlejší make-up než by měla a proto vypadá přirozeně.) Její taktika, jak se ve vile ohřát a nedopadnout jako Lia, je velice jednoduchá, ale promyšlená. Chce ukázat muži, že má zájem, a potom mu pozici lovce přenechat. To by určitě mohlo fungovat. Ani Tamara nehledá horu svalů, ale spíše osobnost a charisma. Tak to by asi Kryštof neměl ani zkoušet.

Kryštof by měl změnit strategii

Jak to vypadá, jednu postel tak nejspíš ve vile zabere Hana se Sárou, a Kryštofovi asi alespoň na další noc zůstane gauč. Možná to pro něj bude dobře a může vymyslet novou strategii hry. Nevypadá to totiž, že by mu výhledově vztah (ať už předstíraný nebo pravý) s Denisou, mohl poskytnout trochu jistoty, že si dovolenou ještě nějaký týden užije.

Zdroje článku:
  • voyo,
  • autorský článek