Ted Mosby, Robin Scherbatsky či Barney Stinson: Co dělají hvězdy seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ dnes

Ted Mosby, Robin Scherbatsky či Barney Stinson: Co dělají hvězdy seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ dnes
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V roce 2014 skončil jeden z nejúspěšnějších seriálů 21. století „Jak jsem poznal vaši matku“. Hlavní postavou je Ted Mosby, který vysvětluje svým dětem po dobu devíti let, jak se setkal s jeho budoucí manželkou a matkou jeho dětí. Většina historek se ale točí kolem pětice kamarádů a jejich životů.

Josh Radnor – Ted Mosby

Radnor se již během natáčení seriálu začínal zajímat o režii a o tvorbu filmů. V roce 2010 natočil svůj první film „Bezvadíkyještěprosím“ a o dva roky později „Svobodná umění“. Pro oba snímky napsal i scénář a převzal hlavní roli. V roce 2016 založil Radnor pěvecké duo „Radnor & Lee“ společně s australským zpěvákem Benem Lee. Hudba je směsí indie, folku a popu.

Jeho nejaktuálnějším projektem je hlavní role Lonny Flash v letošním seriálu na Amazon Prime „Hunters“ po boku Al Pacina.

Neil Patrick Harris – Barney Stinson

Hned po dotočení poslední řady uzavřel Harris manželský svazek se svým dlouholetým přítelem Davidem Burtkem, který se také objevil ve vedlejší roli v „Jak jsem poznal vaši matku“ jako Scooter.

Neil Patrick Harris si poté zahrál v různých hrách na Broadwayi (je vystudovaný muzikálový herec, zpěv a tanec mu tedy nejsou úplně cizí) a mimo to zveřejnil svou první knížku pro děti – The Magic Misfits, kniha o mladém kouzelníkovi. I magii dobře zná, již od dětství patří do americké „Akademie Magického umění“.

Zatím jeho posledním filmem byl snímek „Zmenšování“ z roku 2017, kde si zahrál s Mattem Damonem a Christopherem Waltzem.

Cobie Smulders – Robin Scherbatsky

Kanadské rodačce se role v oblíbeném seriálu vyplatila nejspíše nejvíce. Již v roce 2012 dostala roli v Marvelovksém filmu „Avengers“. Od té doby patří do Avengerského vesmíru – následovaly 4 další Marvel filmy, ve kterých hraje Mariu Hill.

I jako dabérka se ukázala Smulders jako talentovaná osoba. V „LEGO Movie“ jsme ji mohli slyšet jako Wonder Woman a v Simpsonových nadabovala Hydrangeu.

Jason Segel – Marshall Eriksen

Pokud jde o čistou kvantitu filmů, které šly do kin, tak se žádný z této pětice nevyrovná Segelovi. Po, a dokonce i během seriálu natočil divácky úspěšné filmy „Sex Tape“, „Mupeti“, „Konec šňůry“ a „Come Sunday“. Za „Sex Tape“ byl sice nominován na Zlatou malinu, za roli ve snímku „Konec šňůry“ byl kritiky velmi chválen.  

Společně s Kirsten Miller vydal roku 2014 vlastní knihu „Nightmares“.

Alyson Hannigan – Lilly Aldrin

Hannigan se po konci seriálu poprvé za svou kariéru pokusila uspět jako moderátorka. Od roku 2016 moderuje kouzelnou show „Penn a Teller: Fool Us“, ve které zkouší kouzelníci celého světa ukázat slavným Los Angeleským mágům trik, kterým všechny dostanou do kolen. Hannigan často nemá tušení, jak daný trik funguje, a je proto dokonalým protějškem Penna a Tellera.

Ani herectví nezanedbala. Zahrála si ve filmech „Třeba jsi vrah“ a „Kim Possible“ z roku 2019.

Zdroj článku:
  • autorský text