Wonder Woman 1984 (2020) bude nostalgickou vzpomínkou na 80. léta

Wonder Woman 1984 (2020) bude nostalgickou vzpomínkou na 80. léta
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Snímek režisérky Patty Jenkins Wonder Woman 1984, který by měl přijít do kin letos v červnu, nebude přímým pokračováním úspěšného filmu z roku 2017. Jak naznačuje letopočet v názvu, půjde o dobrodružství, které Diana alias Wonder Woman prožila v dřívější době.

Tvůrci přirozdně nechtějí prozradit děj, aby divákům nepokazili zážitek. Víme jen, že Diana bude bojovat proti své bývalé kamarádce Cheetah, která se obrátila na stranu zla, a další zápornou postavou bude jistý Max Lord, obchodník, jenž zákazníkům splní každé přání - ovšem za ďábelskou cenu. 

Příběh nás zavede do 80. let, kdy ještě lidé necivěli celé dny do mobilních telefonů a na nákupy jezdili osobně do obchodních center. V západním světě šlo o dobu rozmachu konzumu, začalo se utrácet za zbytečnosti, a právě tuto lidskou tendenci všechno chtít a koupit zneužívá vypočítavý Max Lord. 

"Kousek filmu jsem viděl a musím říct, že ve mně vyvolává nostalgii," přiznal Pedro Pascal, který Lorda na plátně ztvárnil. "Narodil jsem se v roce 1975, a ten film mi skutečně připomíná dětství prožité v 80. letech. Je to čisté potěšení se na to dívat. Ale víc neprozradím," dodal herec tajemně.