Alyssa Milano je další celebritou pozitivní na covid-19. Slavná "Čarodějka" se stále potýká s příznaky

Alyssa Milano je další celebritou pozitivní na covid-19. Slavná "Čarodějka" se stále potýká s příznaky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Koronavirus si vybírá svou daň napříč světem. Ušetřena nezůstala ani herečka Alyssa Milano. Jak se s nemocí vypořádala představitelka Phoebe ze seriálu Čarodějky a co vzkázala fanouškům?

Jak se s koronavirem vypořádala slavná Čarodějka?

Herečka se se svou nemocí svěřila na Twitteru. Nákaza se u ní projevila už v březnu. Nejhůř se u ní příznaky projevily o dva týdny později. Herečka šokovala své fanoušky fotografií z 2. dubna, na níž je napojená na dýchací přístroj.

Uvedla, že měla velké problémy s dýcháním a bolesti hlavy. Pociťovala na sobě i mírně zvýšenou teplotu a dočasnou ztrátu čichu. Podle vlastních slov ji doprovázely i pocity zmatenosti a cítila se opravdu velmi špatně, nedokázala v sobě udržet jídlo, takže i zhubla.

Svůj zdravotní stav okomentovala slovy, že si připadala, jako by jí na hrudi seděl slon. Přestože na sobě pociťovala řadu symptomů nakažení, opakovaně herečce vyšly negativní testy. V jejím případě až čtvrtý test z počátku dubna nákazu potvrdil.

Že stále není z nemoci venku, s tím se svěřila v srpnu na sociálních sítích. Tehdy dokumentovala, že jí v důsledku nákazy koronavirem stále padají vlasy. Navíc pociťuje problémy s dýcháním. Jak dále uvedla na sociálních sítích, je to z toho důvodu, že je tzv. dlouhodobým přenašečem nemoci.

Co vzkazuje Alyssa Milano fanouškům?

Proto na své příznivce apelovala, ať berou hrozbu nákazy nemocí covid-19 vážně a nosí roušky. Fanouškům také kladla na srdce, ať se nespoléhají na rychlotesty. Sama sympatická herečka vyjádřila vážné obavy, ale nikoli o sebe a o to, že by mohla znovu onemocnit, ale hlavně o své nejbližší.

Herečka si také trochu postěžovala na lékaře. Prý pacientům neporadí, co mají dělat, jakmile ustoupí příznaky nákazy. Zmínila, že koronavirus představuje riziko pro srdce, plíce i cévní systém. Vědci také u pacientů zaznamenali změny na mozku.

Zároveň však vyjádřila pochopení, vzhledem k tomu, že se jedná o dosud nové a neprobádané onemocnění. Sama tak v této chvíli užívá aspirin a potravinové doplňky v podobě vitamínů a rybího tuku. Nyní se již herečka podle vlastního vyjádření cítí po fyzické stránce lépe.

Zdroj článku:
  • Autorský text