Drbárna ze ZOO: Všichni už potřebují letní pauzu, ale Prima zatím tají, kdy bude

Drbárna ze ZOO: Všichni už potřebují letní pauzu, ale Prima zatím tají, kdy bude
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mezitím samozřejmě hrdinové seriálu prožívají neuvěřitelná dramata, při kterých tuhne krev v žilách a slabším povahám se nedoporučuje děj sledovat. Například z dvaceti tisíc za vítězství v hudební soutěži se najednou stalo hned sto tisíc a Viky je na pochybách, zda zvládne někde zazpívat.

Samozřejmě celé město žije tím, že někde v Asii tsunami spláchla několik lidí. A to zrovna v době, kdy tam byl otec Sid. Celá sklářská rodina si myslí, že je to něco podobného jako to, když se v Hůrce rozvodní potok. Dožadují se proto informací, kde se nachází hlava rodiny, která na stará kolena propadla kouzlu rybolovu a hned při první výpravě se místo lovu stala kořistí přírodního živlu. Sidonie sice sáhla do slamníku a zaplatila soukromou záchrannou výpravu, ale evidentně investované peníze nemusí nutně znamenat okamžitý výsledek. Celá rodina je úplně zničená. Celou jednu noc zůstali všichni členové bez informací. Jak je možné, že se v zemi, kde i v době klidu a pohody není zrovna vše podle představ západních turistů, se najednou nedá nic zjistit?

Celou situaci ještě zdramatizuje rodinný šaman Adam, který tuší, že někdo řádění tsunami nepřežil. Sice netuší kdo, ale musí o této vizi informovat rodinu Sid. Musí jít opravdu o mimořádné neštěstí, protože i Kodym, který se až do tohoto okamžiku jevil jako prosťáček, kterého šikanuje manželka a jeho největším úspěchem je, když mu neuteče žádný had, má o celé situaci v zasažené oblasti ty nejnovější informace a prožívá každou minutu napětí, jako by se sám nacházel v nebezpečí.

Další zajímavá situace nastane v ZOO, když se Albertovi ozve známý a nabízí mu výhodnou investici. Albert samozřejmě hned běží za svou finanční poradkyní Kristýnou, která má jasno. Peníze si člověk musí vydělat poctivou prací a rozhodně by Albert neměl investovat do podniku, který mu umožní rychlý zisk.

Mimořádně se na tom shodne i starý Polák a Albertova matka. Nakonec tedy Albert usoudí, že šlo o špatnou investici a je rád, že na ni neměl dost peněz.

Nelehká je i situace v ZOO. Plameňáci nesedí na vejcích. Něco je vyplašilo. Je potřeba, aby se co nejrychleji přišlo na to, co stojí za problémem. Pokud se samice do tří dnů nezačnou věnovat svým povinnostem, hrozí, že násadová vejce přijdou vniveč. Kamery by byly moc jednoduché řešení, po důvodu nervozity u ptáků je třeba pátrat osvědčenými metodami. A nakonec to klaplo. Plameňáky plaší velká myš, jak se ptáci svěřili Anežce. Bližší popis jí nedali, ale mýval, který se potloukal po ZOO, byl nakonec dopaden.

Charlie, který je zřejmě rentiérem, mohl znovu udělat dobrý skutek a přerušil zmanipulované hlasování o místě, kde se bude konat finále pěvecké soutěže. Tím pomohl dvojčatům, aniž by se tím chlubil. Ale co by neudělal pro Katku, která chtěla zajít na vyhlášení soutěže do baru.

Trocha nadsázky

Pomalu se tedy budeme loučit s touto sezónou. Netušíme kdy. Budeme přát Adamovi, aby byl trochu fotogeničtější. Na fotkách má hrozně malé oči a velký nos. A právě na vzhledu je postavený jeho divácký úspěch! Vůbec nejde o talent, charisma a empatii. Sid popřejeme, aby si vzala pár hodin herectví, protože s hezkou tvářičkou dlouho nevystačí, a tak by to chtělo zapracovat na přirozenějším hereckém projevu. Viky přejeme hezké léto. Zaregistrovali jsme, že by ráda natáčela někde u moře, a tak držíme palce. K tomu většinou patří i plavky, a to chce odvahu. Ze všeho nejvíce přejeme Viky novou lásku. Ne nějaké kamarádství s výhodami a neodolatelného Filipa, kterému padají ženy k nohám, ale pravou, hlučnou LÁSKU!

Zdroj článku:
  • Autorský text