Diskuze

Předběhl dobu o desítky let. Zabil jsem Einsteina, pánové dodnes dokazuje genialitu Oldřicha Lipského

Předběhl dobu o desítky let. Zabil jsem Einsteina, pánové dodnes dokazuje genialitu Oldřicha Lipského
Cestování časem, futuristické vynálezy, absurdní humor a hvězdné herecké obsazení. Když Oldřich Lipský v roce 1969 natočil sci-fi komedii Zabil jsem Einsteina, pánové, málokdo tušil, že vzniká film, který budou diváci objevovat i po více než padesáti letech.
Zpět na celý článek

Cestování časem, futuristické vynálezy, absurdní humor a hvězdné herecké obsazení. Když Oldřich Lipský v roce 1969 natočil sci-fi komedii Zabil jsem Einsteina, pánové, málokdo tušil, že vzniká film, který budou diváci objevovat i po více než padesáti letech.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Drbárna ze ZOO: Denní seriál už je za dveřmi
03.01.2025

Drbárna ze ZOO: Denní seriál už je za dveřmi

Vůbec poprvé ve své historii zahajuje televize Prima vysílání denního seriálu. ZOO Nové začátky uvidí televizní diváci 6. ledna v podvečer, s...

Byla rafinovaná, drzá a prolhaná. Nicole ve Zrádcích převezla úplně všechny a první reality show suverénně vyhrála
09.12.2024

Byla rafinovaná, drzá a prolhaná. Nicole ve Zrádcích převezla úplně všechny a první reality show suverénně vyhrála

Nevinně vypadající blondýnka Nicole Šáchová, která si zcela cíleně zvolila pro účast ve hře blonďatou hřívu a svůj vzhled občas doplnila brýlemi či...

Jedna rodina: Vilda je v opojení z potvrzení otcovství, jenže máma Marušky chce zpětně alimenty
04.02.2025

Jedna rodina: Vilda je v opojení z potvrzení otcovství, jenže máma Marušky chce zpětně alimenty

Vilém je jako neřízená střela. Hned musel jet za Maruškou, která sice byla o jeho otcovství přesvědčená, ale teď to má úředně. Jen to nemá říkat...

Dnes v Ulici: Valerie odhalí pravdu ohledně nové holky Kolďase a Blanka bude kolem Igora opatrně našlapovat
29.01.2025

Dnes v Ulici: Valerie odhalí pravdu ohledně nové holky Kolďase a Blanka bude kolem Igora opatrně našlapovat

Blanka se rozhodla pro vyčkávací taktiku. Nechce nic hnát do extrému, ale je pravda, že jí Igor připadá otrávený. To Valerie má konečně možnost...

Ulice: Pavla Tomicová bojovala s diabetem. Jako Simona teď bude zápolit s Pepanem
29.03.2025

Ulice: Pavla Tomicová bojovala s diabetem. Jako Simona teď bude zápolit s Pepanem

Osm let jsme museli čekat na její návrat a teď je konečně tady. Ulicí se v jubilejní dvacáté sezóně opět rozeznělo ono charakteristické „nazdar,...

Kam zmizela inženýrka Tejfarová ze Slunce, seno? Po revoluci se stala političkou, dnes je manželkou vlivného diplomata
30.03.2025

Kam zmizela inženýrka Tejfarová ze Slunce, seno? Po revoluci se stala političkou, dnes je manželkou vlivného diplomata

V roli inženýrky Tejfarové si nebrala servítky, ani v reálu se nikdy nebála vyjádřit svůj názor. Jako herečka se rozhodně uměla prosadit, později...

Ulice: Rozhodující bitva o Matějův osud je tady. Tohle Soňu neuvěřitelně zaskočí
13.01.2025

Ulice: Rozhodující bitva o Matějův osud je tady. Tohle Soňu neuvěřitelně zaskočí

V nejbližších dnech a epizodách se pozornost v Ulici bude soustředit na dění ve škole, kde se studenti pod vedením Anežky chystají rozpoutat...

Další 3 letošní seriálové novinky od českých tvůrců
05.03.2025

Další 3 letošní seriálové novinky od českých tvůrců

Prima vsadila pro platformu Prima+ na původní tvorbu, a tak kromě oblíbených seriálů Kamarádi a ZOO Nové začátky nabídne divákům další novinky....

A zlehka zazvoní: Malá vzpomínka na velké herce ve vánočně laděném příběhu, který byl téměř zapomenutý
15.12.2024

A zlehka zazvoní: Malá vzpomínka na velké herce ve vánočně laděném příběhu, který byl téměř zapomenutý

Česká televize musí mít někde ve svých archivech doslova stovky zapomenutých televizních inscenací, které vznikaly v sedmdesátých a osmdesátých...

Zlatá slavice Helena Vondráčková se filmu nebránila a Šíleně smutná princezna je pohádkovým pokladem
27.12.2024

Zlatá slavice Helena Vondráčková se filmu nebránila a Šíleně smutná princezna je pohádkovým pokladem

Byly časy, kdy se Helena Vondráčková a Václav Neckář přátelili. Krásnou vzpomínku mají zdokumentovanou na filmovém plátně, kde si zahráli trochu...

Diskutujte

Nejnovější diskutované