Prozření v Ulici: Sára je taková zmije, že jí není rovno. Znovu zaútočí na Šimona

Prozření v Ulici: Sára je taková zmije, že jí není rovno. Znovu zaútočí na Šimona
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Anička nemá vůbec zdání, jakou zmiji si hřála a hřeje na prsou. To, co jí všichni kolem vyčítali, její přehnanou starostlivost a náklonnost ke svěřenkyni Sáře a varovali ji, že se Sárou není všechno v pořádku, se v 4145. dílu ukazuje být svatou pravdou.

Pokud se jedná o práci, postrádá Sára veškerou výdrž. Pokud jde ale o Šimona a jeho přízeň, zdá se být velice vytrvalá.

Anička se Sáry ujala jako malého opuštěného štěněte. Nabídla jí svůj byt, své zázemí, i svou náruč, když ji Sára potřebovala. Obětovala jí svůj čas, který mohla trávit se Šimonem, protože na tom její svěřenkyně byla psychicky velmi špatně.

Sára opakovaně utíkala z domova kvůli vyostřeným vztahům s jejím otčímem a nepohodám s mámou. Nad Sárou však od začátku visí otazník, který Anička nevnímá a slepě jejím historkám důvěřuje. Brání ji i proti Evě a Bedřichovi, kteří Aničku upozorňují, že to se svou pomocí přehání, a že o Sáře nic neví.

Anička však jako vždy dává přednost svým nezkaženým představám o ostatních lidech. Vypečená Sára však Anče vytře zrak!

Nevinná, opuštěná, psychicky týraná mladá dívka, kdo by se jí neujal a neschoval ji pod svá křídla? Nic se jí nedaří, doma být nemůže, v každé práci jsou na ni zlí. Tak těžký má Sára život. Není však všechno okolo Sáry tak trochu jinak? Šimon pozná na vlastní kůži, jak nevinná Sára je, když ji bude vyhazovat z ateliéru!

Ani Vanda své herecké výkony nešidí a tentokrát své vyděračské umění použije na vlastní mámu. Dokonce jí vyčte i to, že kvůli ní neumí hospodařit s penězi, protože ji nevychovávala a nebyla s ní, když ji Vanda jako mámu potřebovala. Celá tato scéna vznikla kvůli půjčce, kterou Jolana Vandě slíbila, ale nakonec jí nechtěla všechny peníze dát. Na co vlastně Vanda potřebuje další velkou částku peněz?

Zdroj:

  • autorský text