Nekonečná Ulice představuje nové postavy, jednou z nich je vypočítavá Sára v podání Emy Businské

Nekonečná Ulice představuje nové postavy, jednou z nich je vypočítavá Sára v podání Emy Businské
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S již sedmnáctou řadou přichází seriál Ulice i s novým obsazením. Jednou z nových tváří je i Ema Businská, která si zahraje vypočítavou Sáru, pro mladou herečku to bude zatím její největší role.

Kdo je Ema Businská?

Mnozí určitě slyší toto jméno poprvé, koneckonců Ema je teprve mladá začínající herečka. Studuje na Pražské konzervatoři obory herectví, muzikál a zpěv. I když už sbírá mnoho zkušeností na jevištích, v televizi se zatím vždy objevila jen jako vedlejší postava v epizodách seriálů Anatomie života, Specialisté a Hlava medúzy. Kromě herectví a zpěvu se ráda věnuje například lezení na stěně, tenisu, stepu či hře na klavír.

A kdo je Sára?

V seriálu Ulice jí rozhodně čeká víc práce než v předchozích seriálových angažmá. V podání Sáry Mandousové se bude v Ulici dle TV Nova objevovat pravidelně. Sára je holka, která strávila dospívání v azylovém domě a snaží se postavit na vlastní nohy. Je to však těžké, když sama neví, co vlastně chce. Než se rozhodne, co se svým životem udělá, musí nejdřív najít sama sebe. 

Sára je vypočítavá, chytrá a má sklony k manipulování ostatních lidí. V žádném případě si nebere servítky a říká to, co si myslí. Její chování se odvíjí z jejího dospívání, ví totiž, že jediná, na koho se skutečně může spolehnout, je jen ona sama. Přesto všechno je ale v jádru hodná a jediné co hledá, je nějaké to štěstí v životě.

Její chování se odvíjí z jejího dospívání, ví totiž, že jediná, na koho se skutečně může spolehnout, je jen ona sama.

Ujme se jí Anička

Sára vstoupí do života Anči, kterou hraje seriálová stálice Ljuba Krbová. S tou se totiž znají z azylového domu, no a jelikož je Anička chodící dobro, rozhodne se, že Sáře pomůže postavit se na vlastní nohy. Se Sárou to ale podle všeho nebude mít úplně lehké.

Zdroje: