Nová televizní show Inkognito – o co v ní půjde?

Nová televizní show Inkognito – o co v ní půjde?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na světě prý existuje více než padesát tisíc druhů povolání. Tak velké číslo si člověk ani nedokáže představit. Některá jsou pro člověka tak neznámá, že ani neví, že něco takového existuje.

Pojďte se pobavit u nového zábavního televizního pořadu, ve kterém se objeví například lovec žížal, ochutnávač psího krmení nebo tester tobogánů. Není to klasický lékař nebo právník, ale i takovým povoláním se lidé živí. Odhalit takové profese nebude lehké, přijdou na to účinkující v každém díle nebo se jim to někdy nepodaří?

Není to žádná novinka. V Americe mají stejný pořad s názvem What’s My line, v Německu potom Was bin ich?. Vedle na Slovensku vede také verze pořadu Inkognito, kterou vysílá stanice JOJ.

Obsazení

Pravidelně se budeme setkávat se čtveřicí známých celebrit, které mají za úkol uhádnout povolání třech pozvaných hostů. Pokládat mohou otázky, na které se dá odpovídat slovy ANO nebo NE. Pokud padne dvanáctkrát odpověď NE, hádající prohrávají a povolání pozvaného hosta odhalí moderátor, uvádí web rexter.cz.

Třešničkou na dortu bude VIP host. Před příchodem tohoto hosta si hádající nasadí škrabošky, aby nevěděli, o koho jde. VIP osoba bude veřejně známá celebrita. V první epizodě se takhle objevila Sara Sandeva, přítelkyně Jakuba Prachaře.

V roli moderátora se objeví oblíbený Libor Bouček, kterého není nutné dál představovat. Kdo bude hádat? Prvním hádajícím je zábavný herec a hudebník Jakub Prachař, doplní ho bavič a moderátor Miloš Pokorný, zpěvák a autor filmové hudby Ondřej Gregor Brzobohatý a herečka Petra Nesvačilová.

První díl byl odvysílaný ve čtvrtek 2. září od 21:35 na televizi Prima. Navazuje na populární seriál Slunečná. Další díly tedy můžeme sledovat zase ve čtvrtek ve stejný čas. Pokud je to na někoho pozdě, repríza je naplánovaná na pátek v 10:20. Pokud ale nemáte čas ani v pátek, nabízí se možnost zhlédnout díl online na iPrima.

Zdroje: