Poslední týden v Ulici přinesl rozchody

Poslední týden v Ulici přinesl rozchody
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tak jako se Ulice před začátkem letní pauzy rozloučila s diváky, loučilo se i několik jejích oblíbených postav. Některé jen dočasně, např. Kateřina, která odjela do Itálie za dcerou. Jiné zmizí zřejmě napořád – Bedřich se rozhodl udělat za dosavadním životem tlustou čáru a přestěhovat se do Opavy.

Definitivní rozchod Karly a Jakuba?

V pondělí se Karla konečně rozhodla odejít od Kryštofa a být s milovaným Jakubem. To ještě netušila, že sobecký scenárista touží jen po ní a její děti přijmout odmítá. Karla si nedokáže představit, že by se synů vzdala, a tak se s Jakubem rozešla a nahromaděný stres jí přivodil další bolesti břicha. Musela do nemocnice, ale po pár dnech ji propustili, protože vyšetření nic zvláštního neodhalila. Její potíže jsou psychosomatického rázu. Ve čtvrtek, když doma o samotě odpočívala, za ní Jakub přišel. Prosila ho, aby ji přijal i s dětmi, ale nepřesvědčila jej a ve vzteku s ním vyrazila dveře. On se však s rozchodem nesmířil a v pátek se pokusil s Karlou promluvit. Neúspěšně. Odnesla mu do ateliéru šaty, které jí koupil, a také klíče. Opravdu s ním nadobro skoncovala?

Dámská jízda Magdy a Ireny

Landová byla štěstím bez sebe, když škola získala vytoužený certifikát, a uspořádala „ekologickou“ oslavu s rostlinnými dekoracemi a zeleným dortem. Zdálo se, že její radost nedokáže zmařit vůbec nic, ale pak jí zasadil krutou ránu ten, od koho to čekala nejméně – Radovan. Irena snila o tom, že ji vezme na Sicílii a romanticky požádá o ruku přímo na pláži. Místo toho odjíždí její milý na rok do Peru, a tak to vypadá spíš na rozchod. Podobným směrem se vyvinul čerstvý vztah Magdy a Prokopa, když se ti dva pohádali kvůli dovolené v Portugalsku. Magda odmítla letět s ním, poněvadž netouží trávit léto ve společnosti jeho bývalé přítelkyně. Prokop tedy nejspíš odletí sám, zatímco Magda a Irena si udělají vlastní dovolenou.

Magda s Irenou si udělají dámskou jízdu, Zdroj: TV Nova

Bedřichovo stěhování do Opavy

Bedřich povolal do hospody celou rodinu i přátele, aby je šokoval zprávou, že natrvalo odjíždí do Opavy. Uvědomil si, kolik cenných momentů z dceřina dětství už promeškal, a nechce v tom pokračovat. Po rozchodu s Alicí a boji s rakovinou navíc usoudil, že potřebuje čerstvý start a nový životní cíl. Trávit čas s malou Ladou se mu jeví jako nejlepší řešení. Pořádně tím vyrazil dech nejen Aničce a Frantovi, ale možná ještě více Milošovi, jehož naprosto zdrtilo, že přijde o nejlepšího kamaráda.

Jiskření mezi Skyler a Frantou?

Začátkem týdne Skyler potěšila Frantu novinkou, že nejspíš bude od podzimu pracovat v Praze. On by se tak mohl daleko častěji vídat s Chrisem, který by tu samozřejmě bydlel s ní. Nadšení trochu zakalily obavy kvůli nedostatku peněz, ale do akce se vložila Bára a pomohla Skyler sehnat brigádu, při níž by dávala lekce focení. Vydělala by si tím na bydlení a mohla by si pobyt v Praze prodloužit. Franta se sešel se Skyler v Coolně, kde si povídali jako za starých časů, když ještě tvořili sehranou dvojici. Rozuměli si snad až příliš dobře…

Zdroj článku:
  • Autorský text