Anatomie života, nový český seriál z lékařského prostředí – náhrada Ordinace?

Anatomie života, nový český seriál z lékařského prostředí – náhrada Ordinace?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Náhrada za Ordinaci v růžové zahradě nebo jen čistá náhoda? Od ledna můžeme na obrazovkách televize Nova sledovat další seriál spojený s medicínou. O čem bude a čím se bude snažit diváky nalákat?

Čtyři ženy

Sestřičky na traumatologickém oddělení. Každá hrdinka je v jiném věku, každá z nich řeší různé problémy, nebudou chybět ani dramatické zápletky. Vyváženost osobního a pracovního života, každodenní radost, zodpovědnost, ale spousta dalšího „Diváci se seznámí se čtyřmi ženami, které budou v osobních životech řešit témata a překonávat rozdílné překážky. A všechny spojuje velké přátelství," informuje televize.

V hlavních rolích se objevují Jitka Schneiderová, Ester Geislerová, Martina Preissová a Barbora Černá. Takhle vypadá čtveřice, která se bude starat o zábavu diváku. Láska, radost, úspěch, ale také napětí a zklamání. Tohle vše se budou herci Anatomie života snažit nabídnout divákům.

Dále se v seriálu objevuje Karel Heřmánek mladší, Jiří Štrébl, Jak Komínek, Ondřej Veselý, Václav Vašák, Helena Dvořáková nebo Aňa Geislerová.

Zatím jsme mohli zhlédnout první díl s názvem Srdce v oblacích.

Náhrada Ordinace?

Televize Nova už loni oznámila, že rok 2021 bude pro Ordinace v růžové zahradě posledním. Mnoho fanoušků, spíše tedy fanynek, se s tím nedokázalo smířit. Sepisovaly se různé petice, jelikož divačky u tento seriál nechtějí přijít. Uvidíme, jak celá situace dopadne, jestli se Ordinace z obrazovek ztratí nebo zůstane.