Lenka Hrabalová a Eva Uhlířová, dvě super drbny z infocentra ZOO, zakopají válečnou sekeru?

Lenka Hrabalová a Eva Uhlířová, dvě super drbny z infocentra ZOO, zakopají válečnou sekeru?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lenka Hrabalová a Eva Uhlířová jsou dvě zaměstnankyně ZOO, které se střídají v infocentru. Jejich vztah sice není vůbec ideální, ale pojí je jeden společný koníček, kterým je sbírání drbů. 

Lenka Hrabalová a Eva Uhlířová jsou dvě velmi sympatické dámy, které pracují v ZOO v infocentru. Od začátku se neměly příliš v lásce a jedna druhou brala jako rivalku a sokyni v práci. To samozřejmě do seriálu přinášelo velké množství vtipných situací a scén plných dohadování a nenásilných drobných intrik. To se ale nelíbilo ředitelce ZOO Roklové, a tak se rozhodla udělat na infocentru pořádek, a dokonce zvažovala, že dostanou obě ženy výpověď. A tak jim nezbylo nic jiného, než zakopat válečnou sekeru a alespoň před ředitelkou Roklovou se chovat slušně a předstírat příměří a klid zbraní. 

I když se Lenka Hrabalová a Eva Uhlířová nemají příliš v lásce, minimálně jednu záležitost mají ale společnou. Obě pracují na správném místě. Infocentrum je pro ně jako stvořené. Obě totiž milují získávání a předávání informací. Jen se tedy nejedná vždy úplně o informace, které se týkají ZOO a zvířat, ale spíše o informace, které se týkají jednotlivých zaměstnanců ZOO a jejich vztahů. Lenka i Eva jsou totiž super drbny, a tak se dá v podstatě s nadsázkou říci, že jejich práce je jim zároveň koníčkem. Pokud potřebujete zjistit informace o jakékoli osobě, neváhejte a obraťte se právě na jednu z těchto dam.  

Martina Hudečková jako Eva Uhlířová pracovnice Infocentra ZOO, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Obě ženy, Lenka Hrabalová (Halina Pawlowská) a Eva Uhlířová (Martina Hudečková), jsou ale také velmi sympatické. K seriálu už neodmyslitelně patří. I když nemají v ZOO hlavní roli, většina diváků si již seriál bez jejich přítomnosti nedokáže představit. Pokud někdo ze zaměstnanců ZOO potřebuje zjistit nejrůznější informace o některém z kolegů, stačí vzít dobrou kávu a zákusek i pro Lenku a Evu a dozví se vše, co potřebují. Věříme, že si Lenka s Evou k sobě doopravdy najdou cestu a že toto jejich křehké příměří přestane být pouze předstírané.  

Zdroj článku:
  • Autorský text