ZOO: Zaprodá se Viky a podepíše návrh na mimosoudní vyrovnání?

ZOO: Zaprodá se Viky a podepíše návrh na mimosoudní vyrovnání?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V nejnovějších dílech seriálu ZOO čeká Viktorii překvapivá schůzka s Kamilovými rodiči, při níž jí nabídnou pozici ve vedení designérské firmy. Musela by však podepsat návrh na mimosoudní vyrovnání. Kamil by tak zase unikl spravedlnosti.

Další léčka od Kamila…

Viktoriina právnička četla návrh mimosoudního vyrovnání mezi ní a jejím bývalým manželem, Kamilem Ovčíkem. Doporučí dívce, aby návrh podepsala, přestože dříve tvrdila, že u soudu Kamila snadno roznesou na kopytech. Viktorii přijde náhlý obrat podezřelý, a proto se poradí s Danuší a Petrem. Ti její zlé tušení jen potvrdí. Je pravděpodobné, že advokátku uplatil Kamil nebo jeho rodiče. Existuje snadný způsob, jak to ověřit. Viky by měla právničce navrhnout, že si najme někoho jiného. Pokud s tím ona bude souhlasit, není důvod k panice. Jestli ale bude na dívku tlačit, aby daný návrh podepsala s ní, je to jasné…

Petice proti Ovčíkovým

Přestože právnička má na všechny otázky připravenou neprůstřelnou odpověď, Viky dá na svůj instinkt a oznámí jí, že žádný návrh nepodepíše. Najme si jiného advokáta a soud s Kamilem vyhraje. Samozřejmě dojde na Danušina slova – právničce se to ani trochu nezamlouvá a pokusí se Viktorii dotlačit k podpisu. Dívka se rozhodne nepříjemnou záležitost vyřešit jednou provždy a sejít se s Kamilovým otcem v restauraci. Aby měla něco v ruce, sepíše petici na zastavení provozu jeho továrny na psí krmivo. Dá ji podepsat Markovi, Vojtovi a také ochotnému zákazníkovi z baru, jenž kousek od zapáchající továrny bydlí a přislíbí, že sežene další podpisy.

Viktoriina volba: Peníze, nebo spravedlnost?

V restauraci se Viky dozví šokující novinku. Kamilovi rodiče odvolali synáčka z vedení firmy, protože dělal jednu chybu za druhou. Ještě větší šok ale je, že Ovčíkovi chtějí, aby po něm designérskou firmu převzala právě Viky. Nabídka je to výhodná, ale nese s sebou očekávaný háček. Viky by musela zrušit žalobu na Kamila. Ve výsledku jde tedy o volbu mezi dvěma zásadními rozhodnutími – měla by Viktorie podnikat s Ovčíkovými a vydělat si pořádnou hromadu peněz? Nebo si bude stát za svým přesvědčením a morálními zásadami?

Zdroj článku:
  • Autorský text