Michaela Pecháčková ze ZOO nazpívala duet s Pavlem Calltou

Michaela Pecháčková ze ZOO nazpívala duet s Pavlem Calltou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jedna z hlavních hvězd seriálu ZOO Michaela Pecháčková nemá o nabídky spolupráce nouzi. Nedávno si ji k natáčení nové písničky přizval zpěvák Pavel Callta. A co z toho vzniklo? Čtěte dál!

Herečku Míšu Pecháčkovou snad není věrným divákům seriálu ZOO nutno blíže představovat. Ztvárňuje totiž jednu z hlavních rolí, a sice dědičku sklářského impéria Sid Novotnou, která před svými kolegy v zoo vystupuje jako chudá Anička. Doteď jsme měli možnost ji vidět ve všech epizodách a nic nenasvědčuje tomu, že by se to mělo v budoucnu měnit.

Nelze se tedy divit, že se Michaele díky seriálu daří dostávat se do povědomí i širší veřejnosti. Existují dokonce zprávy, že s pokračujícím těhotenstvím a blížícím se porodem Evy Burešové by se právě Míša Pecháčková měla stát hlavní tváří ZOO. Její věhlas je tedy na vzestupu a všímají si jí i další známé tváře.

Aktuálně je to známý zpěvák, skladatel a textař Pavel Callta, který si s Michaelou Pecháčkovou střihl duet v jeho nejnovější písničce Díky za všechno. Míša mu totiž pomohla v natočení videoklipu k této nové písni, který vznikl v průběhu léta. V textu prý Pavel Callta odráží své vlastní zkušenosti z nedávného rozchodu, jelikož píseň popisuje konec vztahu muže a ženy, kteří se však navzdory okolnostem rozešli v dobrém. Témata lásky a vztahů jsou v písních Pavla Callty oblíbeným motivem a provázejí jej prakticky celou hudební kariéru.

Sám Pavel pak spolupráci s Míšou hodnotí velmi pozitivně. Správná chemie mezi nimi se podle něj odráží i ve videoklipu k písni. A skutečně je vidět, že to mezi nimi příjemně jiskří. Kdo ví, třeba se v budoucnu dočkáme dalších podobně zdařilých hudebních výtvorů této dvojice…

Michaela Pecháčková se tak osvědčila nejen jako vycházející hvězda seriálu ZOO, ale také i jako všestranná herečka, které nic nebrání v rozvoji umělecké kariéry. A kdo ví, možná díky našemu oblíbenému seriálu uvidíme zrod další populární hvězdy, jako tomu bylo před lety u Evy Burešové. Míša k tomu jistě předpoklady má a my jí budeme držet palce a přát jí co nejvíce úspěchů.

Zdroj článku: