Halina Pawlowská ze seriálu ZOO sbírá drby a válčí s kolegyní

Halina Pawlowská ze seriálu ZOO sbírá drby a válčí s kolegyní
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V rodinném seriálu z prostředí zoologické zahrady hraje Halina Pawlowská pracovnici infocentra Lenku Hrabalovou, která ví o všem, co se kde šustne. Že ji ale v den jejích narozenin čeká oslava přímo v místě natáčení, to netušila.

O infocentrum se dělí dvě rivalky

Lenka Hrabalová je jednou z vedlejších postav seriálu Zoo. Je rázná a rozhodně se nebojí říct, co si myslí. Nedělá jí problém poučovat ostatní – samozřejmě pro jejich dobro. Zároveň je ale i vtipná a člověk si ji snadno nakloní kouskem dortu nebo dobrou kávou. Vídáme ji za pultem infocentra, kde shromažďuje nejčerstvější klepy a ustavičně se hádá s vedoucí infocentra Evou Uhlířovou (Martina Hudečková), s níž se na pozici pravidelně střídá.

Martina Hudečková, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Když se ředitelka nekouká, strhne se mela

Obě dámy mají o fungování infocentra vlastní představy a naneštěstí jsou šíleně paličaté, takže si často vjíždějí do vlasů. V jednu chvíli to zašlo dokonce tak daleko, že jim ředitelka Roklová pohrozila výpověďmi, pokud se okamžitě nezklidní a nezačnou příkladně spolupracovat.

Jak Hrabalová, tak Uhlířová by tu druhou ráda ze zoo vyštípala, ale protože je ředitelka chtěla vyhodit obě najednou, musely chtě nechtě zatnout zuby a usmířit se. Nebo to alespoň předstírat! Před přísným zrakem Roklové si hrály na nejlepší přítelkyně, jen aby se vzápětí znovu poškorpily. V poslední době mezi nimi panuje jisté křehké příměří, zřejmě proto, že se nepotkávají tak často.

Narozeninové překvapení od kolegů

Představitelka Hrabalové, Halina Pawlowská, si při natáčení ale jistě užívá jen přátelskou atmosféru. Kolegové ji koneckonců překvapili krásnou narozeninovou oslavou, která proběhla právě v prostorách seriálového infocentra, a popřáli jí do života jen to nejlepší. Ona sama by si pro sebe přála hlavně zdraví, přátele a spoustu klidných dní. Sledujte její další osudy i příběhy jejích kolegů v seriálu Zoo každé úterý a čtvrtek večer na Primě.

Zdroje článku: