Diskuze

Karel: Ojedinělý pohled do soukromí a do duše Karla Gotta v celovečerním dokumentu z roku 2020

Karel: Ojedinělý pohled do soukromí a do duše Karla Gotta v celovečerním dokumentu z roku 2020
Renomovaná režisérka Olga Malířová Špátová natáčela s Karlem Gottem po dobu celého jednoho roku a díky jeho upřímné otevřenosti vznikl nezvykle osobní a zajímavý pohled na život našeho nejslavnějšího zpěváka.
Zpět na celý článek

Renomovaná režisérka Olga Malířová Špátová natáčela s Karlem Gottem po dobu celého jednoho roku a díky jeho upřímné otevřenosti vznikl nezvykle osobní a zajímavý pohled na život našeho nejslavnějšího zpěváka.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ve čtvrteční Ulici budou mít Jirka a Gábina první kandidátky na náhradní matku a Vendulu trápí, že jako máma selhala
18.09.2024

Ve čtvrteční Ulici budou mít Jirka a Gábina první kandidátky na náhradní matku a Vendulu trápí, že jako máma selhala

Gábina a Jirka mají první zájemkyně o odnošení jejich dítěte. Z osobního setkání jsou už teď nervózní a Jirku navrch trápí otázka genetických testů...

Kam se ztratil Antonín Navrátil, dětská herecká hvězda ze seriálu Kamarádi
12.10.2024

Kam se ztratil Antonín Navrátil, dětská herecká hvězda ze seriálu Kamarádi

První seriálové zkušenosti posbíral dnes šestašedesátiletý herec už v roce 1969, když začal natáčet seriál v režii Vlasty Janečkové Kamarádi. V...

Kvíz: Jak znáte hlášky z českých hororů a thrillerů? Na plný počet to zvládnout jen ti nejlepší
05.11.2024

Kvíz: Jak znáte hlášky z českých hororů a thrillerů? Na plný počet to zvládnout jen ti nejlepší

Horory a thrillery jsou různé filmové žánry. Jejich fanoušci je však dokáží rozeznat jen zřídka. Někomu z nás vyhovují pouze horory, někomu zase...

Ulice: Strouhová skončí v slzách. Teď je pro všechny za udavačku
26.10.2024

Ulice: Strouhová skončí v slzách. Teď je pro všechny za udavačku

Dvacátá sezóna vnesla do děje prostředí Komory zubních lékařů, nové postavy účetní Strouhové, tajemnice Hanuškové a viceprezidenta Šplíchala a také...

Služka: Navzdory předsudkům se Anka a Resi rozhodnou užít si kousek štěstí a ochutnat zakázané ovoce
29.07.2024

Služka: Navzdory předsudkům se Anka a Resi rozhodnou užít si kousek štěstí a ochutnat zakázané ovoce

Píše se rok 1918, svět je zmítaný 1. světovou válkou, rakousko-uherská monarchie skomírá. Dvě dospívající dívky však mají úplně jiné problémy. Mění...

Hrdina: Talentovaný Jan Nedbal se stane po řadu večerů novým společníkem seriálových nadšenců
24.10.2024

Hrdina: Talentovaný Jan Nedbal se stane po řadu večerů novým společníkem seriálových nadšenců

Už brzy se na obrazovkách objeví nový kriminální seriál, který pochází z dílny tvůrců oblíbeného Poldy. Poručík Hrdina však představuje naprosto...

Sezóna návratů je už teď sezónou nekončící kritiky: Stížností na nové díly Ulice přibývá. Neunikne žádná postava
24.08.2024

Sezóna návratů je už teď sezónou nekončící kritiky: Stížností na nové díly Ulice přibývá. Neunikne žádná postava

Nespokojenost s novými epizodami nekonečného seriálu Ulice dávají někteří diváci dost hlasitě najevo. Dvacátá sezóna sotva začala a je evidentní,...

Jiří Strach se vydal na jih Moravy natáčet film Máma
11.09.2024

Jiří Strach se vydal na jih Moravy natáčet film Máma

Režisér Strach točí jeden vydařený projekt za druhým, a tak už jeho jméno se stává pro diváka určitou „značkou kvality“. Tentokrát sáhl po starším...

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont
29.09.2024

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont

Filip Rajmont se během oslavy ke dvacáté sezóně Ulice nechal vyzpovídat ohledně svých začátků v seriálu, současného boje se Soňou v podání Lucie...

Taneční: Krásná Jitka Ježková už má nadvlády svého manžela dost a chce změnu nejen na tanečním parketu
28.09.2024

Taneční: Krásná Jitka Ježková už má nadvlády svého manžela dost a chce změnu nejen na tanečním parketu

Už od 4. října pravidelně po osm pátečních večerů prožijeme chvíle v dobré společnosti s hrdiny rodinného seriálu Jiřího Vejdělka. Konečně tak...

Diskutujte

Nejnovější diskutované