Mína – potvora ze ZOO, co se ze všeho vylže

Mína – potvora ze ZOO, co se ze všeho vylže
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mína je postava, kterou si diváci příliš neoblíbili. Její přítel Marek je velmi laskavý a hodný člověk a ona mu nejen lže, ale také ho podvádí a tahá z něj další lží peníze.

Mínu známe v seriálu ZOO jako přítelkyni Marka a potkáváme ji tedy především v baru, který vlastní Marek a jeho bratr Vojta. Herečka Natálie Halouzková, která postavu Míny hraje, je velmi krásná, milá a sympatická žena. Její postava je na tom poněkud odlišně. Co se týče vzhledu, je samozřejmě stejně krásná, ale charakter a povaha dost pokulhávají. Nemůžeme říct, že je vyloženě zlá, ale charakterových vad má poměrně hodně. Je velmi prospěchářská a pro svůj vlastní zisk a požitek je ochotná udělat opravdu mnoho. A o tom se přesvědčíme také v několika dílech a situacích v seriálu ZOO.  

Mína Marka dlouhodobě podvádí se starším mužem, ze kterého získává co nejvíce benefitů. Samozřejmě především finančních. Jednoho dne ji Marek s tímto mužem potká a samozřejmě je velmi překvapený, ale i z tohoto se Mína dokáže vylhat a ještě začne dostávat od Marka peníze, které údajně potřebuje pro svou maminku. Marek je zamilovaný a kvůli své lásce stále ještě nosí růžové brýle.  

Většinu dílů sledujeme, jak Mína Markovi lže. Jednou se jí to ale šeredně vymstí. Na jednom z tajných randíček, na které Mína se svým starším milencem vyrazí, je potká Viky Janečková (nejlepší kamarádka Marka) a vše Markovi poví. Nechce, aby její kamarád trpěl, a taky Mínu opravdu nesnáší. Stejně jako Vojta, který se postará, aby Marek začal Viky věřit a Mínu s milencem viděl na vlastní oči. A to se také stane. Ale naštvaný Marek se přestane bavit s Viky a s Mínou pokračuje dál ve vztahu.  

To se opravdu podaří Míně vylhat i z něčeho takového? Ze začátku to vypadá, že s ní Marek opravdu dál zůstane. Nakonec naštěstí dostane rozum, s Mínou se definitivně rozejde a udobří se s kamarádkou Viky. Míně tedy naštěstí tato lež nakonec nevyšla. S herečkou se v nadcházejících dílech již setkávat nebudeme, a to především z důvodu pracovní vytíženosti. 

Zdroj článku:
  • Autorský text