Marek a Viky – konec jejich přátelství v seriálu ZOO?

Marek a Viky – konec jejich přátelství v seriálu ZOO?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V seriálu ZOO se schyluje k velkému otřesu ve vztahu – tentokrát se jedná o přátelství Viky a Marka, které bude muset ustát zradu a nevěru. Dokážou dlouholetí přátelé problém vyřešit, nebo jejich přátelství nadobro skončí?

Marek Rokl a jeho spolužačka ze základní školy Viky Janečková se zdají být nerozlučnými přáteli. Málokdy se pohádají, a pokud ano, hned se zase usmíří, protože jeden i druhý ví, že se jen přátelsky škádlí. Marek zná Viky jako nikdo jiný a důvěřuje jí – oba mají své mouchy, ale za ty roky, co se znají, už je umí využívat k pobavení toho druhého. A oba toho hojně využívají – Viky nikdy nevynechá jediný moment, kdy má příležitost Marka popíchnout ohledně jeho přítelkyně Míny. Ráda jej škádlí, že má Marek na lepší a že pro něj není Mína vhodná. Marek narážky ignoruje a vždy se jim jen zasměje, protože věří, že jeho vztah s Mínou je neotřesitelný.

Mína podvádí Marka dlouhodobě, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jenže co se stane, když Viky zasáhne Marka na nejcitlivějším místě a ukáže mu, že celé roky měla o Míně pravdu a ta opravdu není pro Marka tou pravou, protože ho tajně podvádí? Markovi tato situace zlomí srdce hned dvakrát. Jedna zrada a podvod od Míny, kterou měl dlouhé měsíce za dokonalou partnerku a druhá od Viky, od které si zprávu o Mínině nevěře musel vyslechnout. Navíc utrpí jeho ego, protože jako správný partner se nejdříve obviněné Míny zastával i když jej Viky přesvědčovala o tom, že Mínu viděla s jiným mužem.

Jenže co Marek netuší je to, že do restaurace, kde Mínu přistihl s jiným mužem jej nevylákala Viky, aby jej ponížila, ale jeho bratr Vojta, který chtěl aby se Marek s Mínou rozešel. Viky sice Markovi o nevěře řekla, ale zlomit Markovi srdce tím, že by Mínu viděl v náručí jiného muže, nechtěla.

Proto chtěla celou akci o vylákání Marka do restaurace, kde ho Mína podvádí s milencem na poslední chvíli zrušit. Jenže v ten moment už bylo pozdě, protože Marek se už vydal na cestu a Vojta se Viky svěří, že tam Marka poslal on. Jak situace dopadne není těžké domyslet – Marek Mínu přistihne, je zdrcený a jakmile dorazí do baru, kde vidí Viky, obviní jí z toho, že celou situaci naplánovala ona. Řekne jí, že snad má konečně radost, že se s Mínou rozešel. Ovšem Marek ukončí přátelství i s Viky, protože se cítí zrazený z její strany. Viky je nešťastná, že její kamarád trpí, ale nemůže mu pomoci, protože jí od sebe odehnal.

Podaří se Viky situaci napravit a dokázat Markovi, že je opravdu dobrou kamarádkou a pomoci mu překonat rozchod s Mínou, nebo je to opravdu definitivní konec jejich přátelství?

Zdroj článku:
  • Autorský text