ZOO: Dokáže Alice udržet tajemství před hlavou rodiny?

ZOO: Dokáže Alice udržet tajemství před hlavou rodiny?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Alice vytuší, že jí Eduard něco zamlčuje, a vydá se do klubovny, kam chodíval tajně rybařit. Nejenže ho tam najde ve společnosti strýčka Raula, ale navíc se setká i s dcerou Sid, která by měla být v Americe! O tohle tajemství Alice opravdu nestála.

Alice se dozví o strýčku Raulovi

Eduard a Sid nadále předstírají, že jsou spolu v Americe, ale jejich výmluvy začínají působit nedůvěryhodně. Alice se během jednoho z telefonátů dceři svěří, že jí Eduard celý den nebral telefon. Noc předtím byl údajně na golfu a Alice by ráda věděla, kdy se odtamtud vrátil, ale Sid předstírá, že táta přespává na hotelu a ona o ničem neví.

Nedaří se jí udržet přesvědčivou tvář. Máma tak vytuší, že oba něco tají. Sid vyrazí do klubovny, kde mají Eduard a strejda Raul večírek, a snaží se zachránit situaci. Na to už je ale pozdě, jelikož hned ráno se ve dveřích klubovny objeví sama Alice. Usoudí, že se Eduard vrátil z Ameriky dřív a že si zkrátka jen užívá svého tajného koníčka a Sid ho přitom kryje. Eduard se ze situace dovedně vymluví, aniž by ohrozil dceřino tajemství, jenže pak do klubovny vejde Raul a další malér je na světě.

Eduard (Marek Taclík), Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Takže Sid nikdy nebyla v Americe?!

Oběma mužům nezbývá než kápnout božskou o společném rybaření a Alice jim vlastně rozumí. Chápe, že Eduard chce mít někdy klid jen pro sebe. Naopak nechápe, proč je Sidonie tak vysazená vůči strýčkovi. Už to vypadá, že odjede domů a o všem před svou tchyní pomlčí, jenže pak do klubovny vejde další pohroma – tentokrát je to přímo Sid! Alice samozřejmě není nadšená, že dcera přerušila studium a celou dobu jí lhala. Ačkoli Eduard přiznává, že z počátku reagoval stejně, nyní Sid naopak hájí a je hrdý, že se vymanila z babiččina vlivu.

Prozradí máma dceřino tajemství?

Všichni teď po Alici chtějí, aby se zapojila do rodinné lži, což se jí pochopitelně ani trochu nelíbí. Je naštvaná a neví, co si má s celou tou nepříjemnou situací počít. Nakonec před Sidonií nadále hraje nečestnou hru na Ameriku. Dceru ale začne navzdory její nelibosti navštěvovat v zoo. Když se posléze dozví, že má dívka zablokovanou kartu, rozčílí ji to. Sid kvůli tomu všemu nabude dojmu, že by bylo nejlepší babičce o všem říct. V tomhle nápadu ji ale ani jeden z rodičů nepodpoří.

Zdroje článku: