Kdo je ve skutečnosti Sidonie Novotná ze seriálu Zoo?

Kdo je ve skutečnosti Sidonie Novotná ze seriálu Zoo?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sympatickou blondýnku Sidonii Novotnou mohou diváci vídat v novém primáckém seriálu Zoo. O koho jde? A kde všude jste ji možná už zahlédli? Jaký je její příběh v Zoo?

Sidonie Anna Novotná našla útočiště v zoo

Michaela Pecháčková si roli Sidonie nemůže vynachválit. Komu se také poštěstí mýt slonovi nohu a dostat za to i zaplaceno? Herečka v seriálu Zoo hraje ošetřovatelku Sidonii, která utíká před životem ve zlaté kleci. Sidonie je bohatou dědičkou sklářské firmy a má studovat v Americe. Tato půvabná blondýnka se však dobrovolně rozhodla pro nepohodlí, protože touží najít smysl svého života i pravou lásku.

Sid, která si v zoo nechává říkat svým druhým jménem Anna, se ubytuje v pokoji u Viky Janečkové (herečka Eva Burešová), která díky ní lépe splácí hypotéku. Z těch dvou se stanou kamarádky. Sid to však v zoo nemá lehké. Její pravá identita je odhalena, a tak musí čelit nejen falešnému nápadníkovi, ale i svému otci. Ten se svou dceru snaží přemluvit k návratu. Jenže to vypadá, že Sidonie si své místo už našla.


Eva Burešová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Herečka kvůli roli sundala ofinu a zesvětlila vlasy a změnu si nemůže vynachválit.

Michaela Pecháčková má za sebou řadu rolí

Ačkoliv se může Michaela Pecháčková řadě diváků jevit jako čerstvá tvář, s herectvím už má bohaté zkušenosti. Vždyť od svých čtyř let točí reklamy. Jako jednu z nejoblíbenějších reklam označila tu pro jednu pojišťovnu, během které jedla zmrzlinu z marcipánu s dvanácti kopečky. Tu pak mohla doopravdy sníst.

Michaela Pecháčková měla také velké štěstí na divadelní příležitosti. Už v patnácti letech hrála v kultovním divadle Semafor v muzikálu Alenka a Alice a voda živá. Přitom tato role ji kvůli angíně málem minula.

Michaelu Pecháčkovou jste mohli vidět také v seriálu Přístav, ve vánočním filmu Přání k mání nebo v Ordinaci v růžové zahradě, kde hrála Júlii Tóthovou.

Zdroje článku: