V čem si jsou podobné Týna ze Slunečné a Viky ze Zoo?

V čem si jsou podobné Týna ze Slunečné a Viky ze Zoo?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na rozdíl od pravidelných diváků Slunečné nemá Eva Burešová na smutnění po jeho konci čas. Koneckonců, žádný konec ani zaznamenat nemusela, jen změnu své vizáže. Eva Burešová má další kšeft, další hlavní roli – aktuálně se divákům pod kůži vrývá jako tajemná Viky Janečková.

Týna i Viky jsou zkoušeny osudem

Týně ve Slunečné zemřel táta a musela se popasovat s vedením statku, který chtěla její sestra Sylva prodat. Často jí chyběly peníze i síla, ale nechyběla jí odhodlanost a houževnatost. Několikrát se ocitla v krizi, ze které však vždy dokázala vybruslit. S osudem se pere stejně také Viky Janečková. Je to vášnivá a divoká holka, která má své sny. Stejně jako Týna jde nekompromisně za svým cílem. Ani Viky to nemá na cestě za svým snem lehké. Má své problémy, dluhy, do toho se neustále hádá se svým bývalým partnerem. Vždy ale najde sílu jít dál, podobně jako Týna.

Týna svou lásku našla, najde ji i Viki?

Eva Burešová prošla proměnou vizáže. Na rozdíl od Týny působí Burešová v Zoo více sexy. Je určitě sebevědomější a drzejší. Co však mají Týna i Viky společné, je srdce toužící po lásce. Zatímco Týně byl souzený Janek, diváci Zoo mohou teprve hádat, kdo se naskytne po boku Viky. Jisté je, že Marek Lambora seriálovou Viky neokouzlí. Zaprvé by to bylo trochu klišé, zadruhé se Lambora jako jeden z mála původních herců Zoo neúčastní. 

Eva Burešová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Obě jsou velmi pracovité

Týna i Viky jsou obě velmi pracovité. S tím rozdílem, že zatímco Týnu zaměstnávaly kozy a ovce, Viky má na starost dvě děti, které hlídá. Po večerech si přivydělává jako barová zpěvačka. Obě se s pracovním nasazením perou statečně, i když také jim spousta práce někdy přeroste přes hlavu. Od toho mají po boku své blízké, o které se mohou v nejtěžších chvílích opřít.

Mají svou hlavu a jdou přes překážky

Týna i Viky mají svou vlastní hlavu. Nebojí se překážek. Statečně se perou se všemi problémy, a proto jsou blíž a blíž svým snům. Týna ze Slunečné už diváky za srdce chytila. Její svatbu i porod trojčat si nenechala ujít řada diváků. To Viky je teprve v začátcích. Vzhledem k půvabům Burešové se nebojíme, že by tomu mohlo být tady jinak.

Zdroje článku: