Česká televize odtajnila dvojice pro letošní roztančenou soutěž StarDance

Česká televize odtajnila dvojice pro letošní roztančenou soutěž StarDance
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pravidelná sledovanost nad milion diváků zaručila StarDance další pokračování. Možnost vidět v netradičním prostředí herce, sportovce nebo další známé tváře je pro diváky stále lákavá.

Diváky také přitahuje možnost ovlivnit účast tanečních párů v celé soutěži pomocí hlasování. A nejen v tomto ohledu jsou aktivní. Nebojí se ozvat, když jim přijde vyřazení některého oblíbeného páru jako nelogické a nespravedlivé, nebo když mají problém s odesláním svého hlasu. Tentokrát se skalní diváci ozvali dlouhé měsíce před soutěží, když bylo oznámeno, že dojde k výměně nejoblíbenějšího porotce.

Ale co naplat, ČT má své jisté, a tak si z názorů diváků nic nedělá. Tak nám zase letos zůstanou „vystretá kolena“ Tatiany Drexler, ale vtipné hlášky Zdeňka Chlopčíka už neuslyšíme.

Porota Stardance, kterou už v takovém složení neuvidíte: Chlopčík, Drexler a Genzer
Porota Stardance, kterou už v takovém složení neuvidíte: Chlopčík, Drexler a Genzer | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Parta tanečníků vypadá velmi nadějně a své fanoušky si určitě přivedou hvězdy z oblíbených seriálů nebo odvážný tanečník, který změřil své síly v letošním ročníku reality show.

Nové páry pro letošní ročník

Deset osobností už zná své taneční partnerky či partnery, se kterými v létě začnou trénovat na přímé přenosy nové řady StarDance. Herec Filip Blažek vyzve k tanci Adrianu Maškovou, herečka Marta Dancingerová pak Martina Prágra. Spisovatel Patrik Hartl vytvoří taneční dvojici s Terezou Pruckovou, herec Oskar Hes s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou, paralympionik Jiří Ježek s Lenkou Norou Návorkovou. Herečka Jana Paulová bude tančit v páru s Robinem Ondráčkem, mistryně světa v bojových sportech Martina Ptáčková s Dominikem Vodičkou, hudebník Ondřej Ruml s Andreou Třeštikovou, kuchařka Chili Ta s Jakubem Mazůchem a herečka Lucie Vondráčková s Lukášem Bartuňkem.

První přímý přenos třináctého ročníku StarDance odvysílá ČT1 v sobotu 12. října ve 20:10, ale už tradičně se začne s tvrdým trénováním na konci léta. Právě tvrdá příprava je zárukou toho, že se diváci v průběhu soutěže setkají na parketu s elegancí a noblesou.

 Úplně nejvíc se těším na freestyle, ale radostné snad budou s Martinem všechny tance,

věří Marta Dancingerová, kterou diváci v současné době vídají v seriálu Zlatá labuť, který pomalu míří ke svému konci. Marta dlouho v seriálu chyběla, a tak byl její návrat milým překvapením.

Herečku bude latinskoamerické a standardní tance učit Martin Prágr:

S Martou bude velká sranda. Doufám, že ji nadchne třeba nějaká zábavná cha-cha nebo něco v sambě. Mám rád tyhle tance, do kterých se vždy snažím vnést zábavu. Možná ale naším nejradostnějším bude nakonec nějaký standardní tanec. Nechte se překvapit.

  Náš nejradostnější tanec se vůbec neodvažuji tipovat, ale těším se na valčík,

odtajňuje Lucie Vondráčková, pro kterou má její tanečník Lukáš Bartuněk hned několik dalších tipů:

Myslím si, že by to mohl být jive a cha-cha. Ale s Lucií bude všechno radostné! Kromě tedy paso doble, to není veselé nikdy.

O tanci toho moc neví ani herec Filip Blažek, a tak jen doufá, že to nebude své taneční partnerce Adrianě Maškové moc kazit.

Ozdobou parketu bude určitě i Oskar Hes — pokud mu půjde tanec tak dobře, jako slibně se rozjíždějící herecká kariéra, o přízeň fanynek si nebude muset dělat obavy.

Věřím, že velmi radostná pro nás bude cha-cha. Už jsem měl možnost ji jednou tančit. Je to veselý, skočný, energický tanec a dovolím si říct, že by nám společně s Kateřinou mohl jít,

tipuje si Oskar Hes, jehož tanečnice Kateřina Bartuněk Hrstková zamířila v odhadech do jiných vod.

Bavili jsme se s Oskarem o tom, že bychom si spolu mohli střihnout hip hop. Ten mě fakt baví, taky jsem ho několik let tancovala. To bude legrace.

Zdroje článku:
  • Press kit ČT,
  • Autorský text