Co vás čeká dnes večer v Ulici? Výbuch emocí, milostné básně i odpor k líbání

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Výbuch emocí, milostné básně i odpor k líbání
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karla působí jako smyslů zbavená, když Štěpánkovi vnucuje zbraň a chce, aby ji namířil na ni. Miloš řeší vlastní rozbouřené emoce – snaží se Evu vyprovokovat k reakci. Začne jí posílat veršované zprávy? Anežka naopak přistupuje k lásce se zarážející rezervovaností. Ani se netouží líbat s Čeňkem.

Karla udělí Štěpánkovi drsnou lekci

Ve čtvrtečním díle Ulice vzala Karla uprostřed noci Jakuba na záhadný výlet autem. V pátečním díle se ukáže, že s ním měla namířeno do Coolny, kde tou dobou pochopitelně nikdo jiný nebyl. Karla náhle vyloží na pult svou zbraň a vyzve Jakuba, aby s ní namířil na ni a dozvěděl se, jaké pocity asi zažívá vrah. Snažila se mu tak udělit lekci za to, že navzdory jejím protestům navštívil jednoho vraha ve vězení. Chtěl vědět, jak takový člověk uvažuje, a použít to pro scénář. Poté se Karla s Jakubem vrátí do auta, kde mu zkusí popsat, co prožívala, když na ni vrah mířil střelnou zbraní.

Později téhož dne Jakub zavolá Karle, že se chce sejít nad poznámkami, ale ne u ní doma. Karla si tak zařídí hlídání a vydá se za Štěpánkem do jeho ateliéru. V jednu chvíli už to bude vypadat, že mezi nimi k něčemu dojde, ale Karla se sebere a vyklidí pole.

Miloš se zbláznil! Chce Evě posílat básničky

V posledních dílech Miloš tráví čas hlavně tím, že píše milostné SMS zprávy Evě, ovšem tajně pod jiným číslem. Do svých ztřeštěných výmyslů se zamotává stále více i přesto, že mu Béda opakovaně radil, aby toho nechal. Miloš nejenže nepřestane, ale do svých bláznivin zatáhne také Alici, od níž si žádá ženský pohled na věc. Zmíní se přitom, že další zprávu, kterou chce Evě poslat, napsal ve verších. Alice s Bédou nad ní jen marně skrývají smích a doporučí Milošovi, aby nic takového neposílal.

Béda si následně zajde do bistra a bude se snažit z Aničky vytáhnout, co všechno o téhle Milošově akci ví. Dost ho překvapí, když mu Anča sdělí, že Eva má Miloše dávno prokouknutého, akorát prý nechápe, proč s něčím takovým v prvé řadě začínal.

Iva se trápí a Anežka odmítá líbání

Michal se chlubí, že dostal jedničku z angličtiny, a okamžitě požaduje navrácení milovaného notebooku, ale Iva je proti. Jedna dobrá známka přece nevyváží množství špatných, takže se chlapec bude muset snažit víc, což se samozřejmě neobejde bez hloupých poznámek. Iva je nešťastná, že ji celá rodina vnímá jako tu zlou a přísnou. Tak trochu frustrovaná je i Anežka, do níž Svatka neustále hučí, že by se měla přestat ostýchat a začít se s Čendou pořádně líbat.

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text