Na hvězdě filmů Kdopak to mluví se podepsala závislost na drogách a jídle. Takhle vypadá Kirstie Alley dnes

Na hvězdě filmů Kdopak to mluví se podepsala závislost na drogách a jídle. Takhle vypadá Kirstie Alley dnes
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka byla na přelomu 80. a 90. let uznávanou hollywoodskou hvězdou a pověstnou krasavicí s nepřehlédnutelným sexappealem. To už ale dávno odvál čas a ke hvězdě filmové trilogie „Kdopak to mluví“ nebyl čas moc milosrdný.

První závislost

V životě to Kirstie Alley (1951) měla jako na houpačce. Ze školy utekla, aby byla filmovou hvězdou, ale moc se jí nedařilo. Když ji bylo 27 let, zemřela jí matka na následky dopravní nehody a Alley nevěděla, jak se s bolestí vyrovnat.

Nakonec řešení našla v kokainu. Když drogu poprvé zkusila, bylo jí tak fantasticky, že ji napadlo, jak bude život snadný, když bude mít kokain. Jenomže závislost se dostavila hodně brzy a mladá žena se nedokázala s problémem poprat. Teprve když hlídala své sestře děti a zdrogovala se u toho, uvědomila si, jaké následky může její stav přinést a po čtyřech letech se konečně odhodlala požádat o pomoc a nastoupila k léčbě.

Návrat k normálu

Když se dostala do normálního stavu, najednou byly i menší herecké příležitosti a potom přišla šance přinášející tři velice povedené filmy z cyklu „Kdopak to mluví“. Tam se potkala se svým hereckým kolegou Johnem Travoltou a zamilování z filmu se přeneslo do reality. Ona byla vdaná a on měl známost. Kam až jejich vztah zašel, nikdy neřekli, ale v zákulisí se mluvilo o tom, že za Kirstii přišla na natáčení velice rozzlobená přítelkyně Travolty Kelly Preston a žádala jí, aby přestala Johna obtěžovat. Krátce poté se Travolta oženil, čímž dal oběma ženám jasně najevo, kterou si vybral. Kirstie si se svým manželem adoptovala dvě děti, a i když dodnes veřejně prohlašuje, že Travoltu miluje, jsou jen přátelé.

Manželství Alley nevydrželo a v roce 1997 se s hercem Parkerem Stevensonem rozvedla a dětí vychovávali ve střídavé péči.

Druhá závislost

Na konci devadesátek přišla další závislost, tentokrát na jídle. Hollywood označil její váhu za ostudnou a stala se terčem posměchu. Zkusila ze své váhy udělat přednost a vystupovat s ironií a vtipem, ale nakonec se přece jen rozhodla pro změnu a podařilo se jí shodit celých 45 kg.  S obdivem okolí přišlo i sebevědomí, a i v práci se jí začalo dařit. Dokonce začala předvádět i modely pro „normální americké ženy“.

Nahoru a dolů

Od té doby Alley střídá období diet a hojnosti a soustavně se mění. Je ale oblíbená pro smysl pro humor a způsob, jak se se svým tělem pere. Často je hostem v TV show, byla i u Oprah, úspěšně hraje v seriálech, vystupuje v reality show a oslnila diváky v taneční soutěži celebrit.

Už pár desetiletí plní stránky bulvárních novin svými avantýrami s hodně mladými muži, o které nemá ani kvůli věku, ani kvůli váze nouzi.