Ulice: Skyler svádí Františka hned potom, co Bára odjede. Na jejich vztah vůbec nehledí a láká Frantu, ať spí s ní

Ulice: Skyler svádí Františka hned potom, co Bára odjede. Na jejich vztah vůbec nehledí a láká Frantu, ať spí s ní
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šimon nechce za žádnou cenu vyjít z bytu, ale Gábina ho donutí. Kdyby věděla, kdo a proč na něj venku čeká, jistě by ho ven neposílala. Lumír začíná být konečně šťastný, protože se Kateřina s Alexem sbližují. Skyler využívá příležitosti a ve 4355. dílu flirtuje s Františkem.

František nabídl Skyler, že u něj může přespat. Chrisovi se totiž nechtělo domů a u táty se mu spalo podstatně lépe. František otevřel láhev vína, ale protože se večer protáhl a oni si měli pořád co říct, u jedné láhve to neskončilo. Skyler byla v náladě a zachtělo se jí s Františkem flirtovat.

Zeptala se ho dokonce, jestli nechce spát s ní, když jí nabídl přespání na gauči. Ten večer František jejímu svádění nepodlehne, ale je na něm vidět, že je ve velkém pokušení a rozpacích. To však Skyler nezastaví. Další den ve svých pokusech pokračuje.  

Eva Skyler výborně odhadne. Anička jí vypráví, že Skyler přenocovala u Franty, protože Chris nechtěl domů, bojí se totiž duchů. Evu napadne zeptat se Aničky, jestli už Bára odjela. Když se dozví, že ano, dá si pět a pět dohromady.

Pichlavě se vyjadřuje o Skyler, že je moc šikovná, že neztrácí čas. Sotva Bára zavřela dveře bytu, Skyler se k Františkovi “nakvartýruje”. Anička si myslí, že Eva přehání, ale když se nad tím tak zamyslí, kus pravdy na tom je. 

Šimon má průšvih ve škole
Šimon má průšvih ve škole, Zdroj: TV Nova

Gábina ztrácí se Šimonem trpělivost. Nabízí mu víkendový výlet, ale Šimon odmítá. Gábina se s ním pokouší mluvit, ale Šimon se zvedá od stolu, že jde k sobě do pokoje. Později ho prosí, ať dojde s odpadky, ale Šimon znovu odmlouvá, že je vynese později. Pohár trpělivosti přeteče, Gábina se neudrží a nahlas si sjednává rodičovský respekt a pořádek. Trvá na tom, že Šimon půjde s odpadky hned a on tak nemá šanci se z toho vykroutit. Jeho máma je na něj hodně naštvaná. 

Později si paní Urbanová odchytne Gábinu na ulici, aby jí řekla, že viděla Šimona, jak vyběhl z domu, hodil pytel s odpadky doprostřed ulice a zase utíkal zpátky do domu. Požádala ji, jestli by Šimonovi nemohla domluvit, přece jen tu žijí všichni pohromadě, tak by se k sobě měli chovat ohleduplně. Gábina je z toho zmatená, a když přijde domů, ptá se Šimona, proč to udělal. Ten znovu nemá žádnou opodstatněnou odpověď, a tak od Gábiny dostává další kázání o jeho nevhodném chování.

Se svěšenou hlavou si mámu vyslechne, řekne “promiň” a chce se jít znovu zavřít k sobě do pokoje. Jirkovi, který byl přítomný už u ranního sporu, se to vůbec nezdá. Kdyby se Šimonem házela silná puberta, stavěl by se na zadní, ale tohle mu nepřijde jako provokace, naopak se Šimon chová jako oběť. Proč vlastně Šimon nedošel s odpadky ke kontejneru? Před domem na něj totiž čekali Viktor s Romanem.  

Lumír a Kateřina
Lumír a Kateřina, Zdroj: TV Nova 

Kateřina hlídá Alexe a vypráví mu o svých turistických výpravách. Alexe to, zdá se, baví a učaruje mu i kompas, který mu Kateřina ukáže. V hospodě s ní vydrží celou dobu, co Lumír vyjednává s Jirkou Hložánkem o rozdělení funkcí na radnici. Večer ho Kateřina odvede domů, a tak Lumír při svém návratu s radostí nachází Kateřinu sedící s Alexem na gauči. Zaplaví ho moc příjemný pocit, že si ti dva začínají konečně rozumět. 

Zdroj článku:
  • Autorský text