Ulice: Chris vládne celé rodině. Čím nemile překvapí tátu?

Ulice: Chris vládne celé rodině. Čím nemile překvapí tátu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nevychovaný chlapeček je zvyklý, že si u rodičů vždycky prosadí svou. Nejdřív se mu nelíbilo v česky mluvící školce, teď protestuje i proti anglické. Usmyslí si vrátit se do Amsterdamu k babičce a dědovi. Vyjdou mu Skyler a František zase vstříc?

Chris má pocit, že si může dovolit všechno

Moderní výchova má svá úskalí. Malý Chris si poslední dobou zvykl, že vždycky bude po jeho. Ví, jak zapůsobit na mámu, aby mu dopřála vše, po čem jeho rozmarné srdíčko zatouží. Nejčastěji to bývá tablet. Kdyby chlapec mohl, nejraději by se u něj uvelebil na celý den. Právě tablet byl původcem velké rodinné hádky.

Když se Bára uvolila Chrise pohlídat a chtěla mu jeho nejmilejší hračku vzít, přetahoval se s ní, a dokonce ji pokousal. Navíc se urazil a před Skyler si vymyslel ošklivou lež, že ho prý Bára praštila. František tomu příliš nevěřil, ale faktem je, že pravda dodnes nevyšla najevo a možná se tak už ani nestane.

František se uvolil najít jinou školku pro Chrise, nejlépe, kde se mluví anglicky. Zdroj: Tv Nova 

Výchova moderní matky selhala

Bohužel to nebyl jediný případ, kdy si rodiče museli s Chrisem dělat těžkou hlavu. Ostatně, už Justine a Jean-Claude varovali Františka před jeho nevychovaností. Domnívali se, že by bylo nejlepší, aby měl Chris v životě jistotu a řád. Způsob, jakým ho dosud vedla Skyler, se jim nezdál vhodný, proto ho chtěli vzít zpátky do Amsterdamu, kde už byl koneckonců zvyklý, a dohlížet na jeho výchovu sami. František si prosadil, aby mu synka nechali v Praze. Jak se však ukázalo, jejich záměr nebyl zcela od věci…

Chris si nechtěl hrát s ostatními a ani se zapojit do kolektivních aktivit, zdroj: Tv Nova

Česká školka neuspěla, bude chlapci lépe v anglické?

Chris předváděl v nové pražské školce příšerné scény. Nechtěl si hrát s ostatními, byl neposlušný, zlobil a přiváděl učitelky k šílenství. Kromě toho se mu děti posmívaly kvůli jazykové bariéře. Ačkoli chlapec umí česky, občas přepínal do angličtiny.

Kamarády si tedy nenašel a začal si vymýšlet nejrůznější výmluvy, aby do školky nemusel. František se uvolil najít mu jinou, nejlépe takovou, kde se mluví anglicky. Objevil jednu soukromou a poněkud dražší, která se ukázala být takřka perfektní. Podle Skyler se tam Chris hned s někým spřátelil, takže vše bylo na dobré cestě. Pak ji ale synáček nemile překvapil – a Františka zrovna tak!

Návrat do Amsterdamu za babičkou a dědou?

Chris není ani z nové školky příliš nadšený a přijde s nápadem vrátit se do Amsterdamu. Marné jsou argumenty, že tady v Praze má přece tátu a babičku Aničku, s nimiž si užije spoustu legrace. Chris namítne, že v Amsterdamu má zase prarodiče van Ruyterovy, po kterých se mu už hrozně stýská. Frantovi se nezamlouvá představa, že by o synka zase přišel, a tak Skyler nekompromisně rozhodne, že zůstanou v Praze. Chris nad takovým závěrem jen protáhne obličej, ale zdá se, že hlas rodičů má pořád ještě nějakou váhu – alespoň zatím.

S čím malý filuta přijde příště? A jak se vlastně vyvine vztah mezi mámou a tátou? Pokusí se Skyler Františka znovu získat, když teď Bára odjede do Izraele?

Zdroj článku:
  • Autorský text