Nový horor na Netflixu: Tento seriál bude jedním z nejbrutálnějších počinů všech dob

Nový horor na Netflixu: Tento seriál bude jedním z nejbrutálnějších počinů všech dob
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V červenci Netflix zveřejnil hororovou sérii „Ulice strachu“, která se skládá pouze ze tří dílů, které jsou ale dlouhé jako celovečerní filmy. Tyto epizody jsou založené na hororových románech autora R.L. Stina. A pozor: bude to skutečně nechutné a brutální!

Z dětských románů se stanou dospělé horory

„Ulice strachu“ je původně série knih pro mladé lidi. Navzdory děsivým scénám jsou Stineovy práce zaměřeny hlavně na děti a mládež, proto je tento autor taky od roku 2003 držitelem Guinessova rekordu jako nejúspěšnější autor hororové literatury pro děti.

Zatímco adaptace Stineových bestsellerů „Husí kůže“ a „Husí kůže 2“ s Jackem Blackem byly proto také přizpůsobeny mladému publiku. Netflix jde s „Ulicí strachu“ jednoznačně jiným směrem. To již bylo upřesněno v traileru a nyní to bylo potvrzeno americkým úřadem pro schvalování věku MPAA.

Všechny díly dostaly tzv. „R-Rating“, to znamená, že by se na to neměli dívat lidé mladší 17 let, a pokud ano, tak pouze pod dohledem rodičů. Toto oznámkování vyplívá především z brutálně krvavých scén, sexuálních scén, a taktéž ze sprosté mluvy.

O co v tomto hororu jde?

Aby se zastavily krvavé činy, je třeba dešifrovat tajemství z hororové série „Ulice strachu“ z minulosti, každý díl tedy řeší nějakou brutální vraždu z historie.

V prvním díle slasheru „Ulice strachu – část 1: 1994“ se skupina mladých lidí v roce 1994 dozví tajemství několika záhadných a hrozných událostí v jejich městě. Po jejich sousedství si vesele utíká zabiják a každý by se mohl stát další obětí. Tento díl je k dispozici na Netflixu od 2. července 2021.

S druhým dílem „Ulice strachu – část 2: 1978“ se dozvídáme více o incidentu, který byl zmíněn na konci prvního dílu. V prázdninovém táboře jsou zpevněné fronty mezi dvěma velmi odlišnými skupinami. Dokud se nestane něco děsivého, díky čemuž budou všichni bojovat o přežití společně. Druhá epizoda je k dispozici na Netflixu od 9. července 2021.

Poté se dozvídáme samotné začátky všech záhadných a krvavých událostí, které jsou nakousnuty v celém dění seriálu, a to v epizodě „Ulice strachu – část 3: 1666“. Zde má hon na čarodějnice krvavé následky, o nichž se říká, že trvají po staletí. Mohou teenageři v letech 1978 a 1994 kletbu zastavit? Poslední díl se ukáže na Netflixu 16. července 2021.

 

Zdroj: