Diskuze
Hvězda komedie S tebou mě baví svět hledala útěchu kvůli nevěrnému manželovi v náručí milenců, v alkoholu i lécích
Hvězda komedie S tebou mě baví svět hledala útěchu kvůli nevěrnému manželovi v náručí milenců, v alkoholu i lécích
Možná jste zmeškali
Psychothriller Dívka ve vlaku nabízí poutavou podívanou s kvalitními hereckými výkony
Znáte to, jedete vlakem a z okna zahlédnete zajímavý pár, který utkví ve vaší mysli. V hlavě se vám začne rozvíjet příběh, který je pouze vaší...
Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...
Zvíře: Jean-Paul Belmondo v roli kaskadéra i ve skutečnosti
Příběh vypráví o kaskadéru Michaelu Gaucherovi, jehož život je hodně rozmanitý. Spolu se svou partnerkou Jane pracuje jako profesionální kaskadér....
Patrick Dempsey: Šarmantní herec, žonglér a milovník adrenalinových automobilových závodů
Nejslavnější Patrickova role byla určitě v seriálu Chirurgové, kde se objevil ve 244 epizodách jako charizmatický neurolog Dr. Derek Shepherd. Na...
Takhle jste si Boha určitě nepředstavovali: Nejlepší komedie, kde Bůh hraje hlavní roli
Také často tápete, zda je Bůh představitelem dobra či zla? Co má Bůh společného s náboženstvím? A existuje vůbec? Následující filmy vám možná...
George R.R. Martin „otec“ seriálu Hra o trůny připravuje novou fantastickou podívanou pro HBO
I přes naléhání fanoušků knižní série o dracích a vládcích a příslibu autora, že konečně dokončí poslední knihu, která definitivně uzavře...
Geniální šachistka na drogách v novém seriálu Dámský gambit
Životopisné drama o sedmi epizodách se sice žádné skutečné osobnost nedotýká, ale mistrovskou hru opěvuje jako žádné jiné dílo před tím. Jak se...
Zodiac: Skutečný Zodiac už zřejmě nežije, zná policie jeho totožnost?
Amerikou otřásají vraždy, za kterými stojí záhadný vrah přezdívaný Zodiac. Ten rozesílá do novin dopisy a šifrované zprávy, ve kterých se skrývají...
Herečky, které hrají stále dokola stejné postavy
Být herec znamená ztvárnit různé role s nejrůznějšími povahovými rysy. Ale ne všichni herci rádi experimentují se svými rolemi, najdeme tedy hned...
Nejslavnější animované postavičky Tom a Jerry, které mají přes 80 let, se tvořily také v Československu
Všední námět honiček kočky a myši se divákům líbí už od roku 1940. Postavičky Toma i Jerryho se v průběhu let měnili nejen vzhledově, ale i...
Diskutujte
- Ondřej Kraus je herec, zkušený parkurový jezdec a nově také otec
- Kristýna Leichtová je těhotná. Oznámila to originálně, složená na staveništi
- Tenhle film vás vrátí do mládí. Zítra ve 20:00 vysílá Max slavnou romantickou komedii s nejkrásnějším párem všech dob
- V Ulici se opět potvrzuje, že škole vládnou drzí studenti, nikoli kantoři
- Hádanka: Jitka Ježková svůj hlas propůjčuje světoznámým a slavným herečkám. Tipnete kterým?
- Diváci už tuší průšvih: Tahle dvojice může v Asia Express způsobit chaos
- Dnes v Ulici: Uzavírá se dějová linie, kterou diváci napjatě sledují už dva měsíce. Pro hlavní hrdinku skončí tragicky
- Zapomenutý Voskovec: Muž, který utekl před nacisty, ale nikdy před vlastním osudem
- Dnes v Ulici: Humři budou, Marek se omluví a Rosťa vykope válečnou sekeru s Helenou
- Ulice: Ta Soňa, to je fakt peklo, prohlásila Lucie Vondráčková
Nejnovější diskutované
- Zítra v Ulici: Ve čtvrtek bude stalker čelit přesile – a holi pana Peška
- Další řada Bílého lotosu má nové tváře: Přijde jedna z top postav Příběhu služebnice
- AZ-kvíz: Legenda českého televizního kvízování
- Královna českého muzikálu Hana Holišová věří, že co má být, bude
- Předběhl dobu o desítky let. Zabil jsem Einsteina, pánové dodnes dokazuje genialitu Oldřicha Lipského
- Proč mají české filmy rády rodinná témata? Univerzální příběhy a finanční dostupnost
- Drbárna ze Strání: Oskar na pranýři, Štěpánka mimo realitu a objev čtvrtého deníku
- FOTOKVÍZ: Za každým dětským obrázkem se skrývá slavný český film. Kdo to dá, je filmový génius
- Slzy, hádky a 122 kilo. Poslední díl Extrémních proměn bude hodně emotivní
- Dnes v Ulici: Adriana spolu s Prokopem vymýšlejí lest na Kokeše a Tomáš večeří u Báry