Diskuze

Hvězda komedie S tebou mě baví svět hledala útěchu kvůli nevěrnému manželovi v náručí milenců, v alkoholu i lécích

Hvězda komedie S tebou mě baví svět hledala útěchu kvůli nevěrnému manželovi v náručí milenců, v alkoholu i lécích
Jana Šulcová často hrála role starostlivých manželek a matek, ve skutečnosti však byla trošku „do větru“ a nevěry svému manželovi oplácela stejnou mincí. Její aférky jí však zraněnou duši nevyléčily a padla až na úplné dno.
Zpět na celý článek

Jana Šulcová často hrála role starostlivých manželek a matek, ve skutečnosti však byla trošku „do větru“ a nevěry svému manželovi oplácela stejnou mincí. Její aférky jí však zraněnou duši nevyléčily a padla až na úplné dno.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Jak Vandiny horoskopy najednou přeskočily z Evžena na Luďka. Bude její novou osudovou láskou on?
26.04.2022

Jak Vandiny horoskopy najednou přeskočily z Evžena na Luďka. Bude její novou osudovou láskou on?

Zatímco dříve byl Vandě Luděk nesympatický a vždy mu raději vyklízela prostor, teď se s ním stále častěji setkává u vína nebo kávy v místní kavárně...

Moje máma veterinářka – zvířata a lidi si mohou pomáhat
08.06.2022

Moje máma veterinářka – zvířata a lidi si mohou pomáhat

Potřebují zvířata pomoc od lidí, anebo je spíše potřebujeme my? Jaké osudové příběhy zvířat a lidí nás v seriálu čekají? 

Dětští herci v Ulici: Kdo se seriálem vyrostl a kdo si v něm zahrál už jako novorozeně?
22.04.2022

Dětští herci v Ulici: Kdo se seriálem vyrostl a kdo si v něm zahrál už jako novorozeně?

I v nekonečném seriálu Ulice hrají jednu z hlavních rolí děti. A těch se tam objevuje opravdu hodně. Pro některé dětské herce natáčení trvalo...

Sidonie Novotná dobrodincem? Jak pomohla ZOO tentokrát?
23.06.2022

Sidonie Novotná dobrodincem? Jak pomohla ZOO tentokrát?

Ředitelce Roklové chyběla kvůli Hruškovi na účtu ZOO výrazná částka. Jestli na to přijde kontrola z finančního úřadu, čeká ji nejspíš rychlá...

Dita středem pozornosti Miloše, ale hlavně jeho manželky. Že by si Iva z Ulice kompenzovala její žárlivost donášením informací?
09.06.2022

Dita středem pozornosti Miloše, ale hlavně jeho manželky. Že by si Iva z Ulice kompenzovala její žárlivost donášením informací?

Díky Ivě se Eva dozví o Ditě, která má být novou múzou jejího manžela. Ochotně jí to ve 4290. dílu prozradí. Není to od Ivy taková malá pomsta Ditě...

Finále Peče celá země 2: Proč vyhrála opovrhovaná Martina?
26.05.2022

Finále Peče celá země 2: Proč vyhrála opovrhovaná Martina?

Neuvěřitelné zakončení přineslo finále Peče celá země. Diváky už několik kol kritizovaná Martina zvládla všechny výzvy a vyhrála tak nejen poslední...

Mirek z Ulice toho má dost, položí proto ubrečené nevěstě zásadní otázku
11.04.2022

Mirek z Ulice toho má dost, položí proto ubrečené nevěstě zásadní otázku

Předsvatební idylka se z Magdiny strany zatím vůbec nekoná. Spíš naopak. Magda po Mirkovi protivně vyjíždí, i když se jí snaží pomoct a drží si od...

Matyáš Valenta z Ulice slaví dnes narozeniny
21.07.2022

Matyáš Valenta z Ulice slaví dnes narozeniny

Už 26 let oslaví herec Matyáš Valenta, a to 21. července. Přitom do Ulice vstupoval jako devítiletý kluk z dětského domova. Právě na dětských...

Zoufalé manželky: Seriál plný tajemství, lásky, dramatu a komedie
26.06.2022

Zoufalé manželky: Seriál plný tajemství, lásky, dramatu a komedie

Producenti už od začátku první série nikdy nepochybovali o tom, že pořad bude mít druhou sezónu, protože seriál byl absolutním hitem od prvních...

Květen s Netflixem: 3. řada seriálu i reality show, kde vyhraje ten, kdo si nejlépe vylže identitu a zmanipuluje ostatní
30.04.2022

Květen s Netflixem: 3. řada seriálu i reality show, kde vyhraje ten, kdo si nejlépe vylže identitu a zmanipuluje ostatní

Už teď se můžete přenést na prosluněný jih Itálie, kde tráví další prázdniny v třetí sérii italského seriálu parta mladých lidí anebo se můžete...