Ve středeční Ulici objeví Vanda kouzlo online kasina a Hana odmítne Evženovu pomoc

Ve středeční Ulici objeví Vanda kouzlo online kasina a Hana odmítne Evženovu pomoc
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Chození do kasina se pro Vandu mění v čím dál větší risk, a tak jí barman nabídne dokonalé řešení – online hraní. Evžen mezitím jede k Haně, aby jí pomohl s pračkou, ale nemocná exmanželka si kvůli tomu připadá naprosto neschopná. Odmítne ho a posilní se práškem.

Vanda oblbne Luďka a začne hrát online

Blanka povypráví Evženovi o úterní návštěvě Luďka a Hany, hlavně o tom, jak jí Luděk svým chováním a potřebou neustálé kontroly připomněl nejhorší chvíle jejich manželství. Chudák Vanda, jestli musí tohle snášet. Když ale Blanka kvůli tomu konfrontuje přímo Luďka, on jen suše odvětí, že už se jednou spálil. Víckrát ho manželka za nos vodit nebude. Večer, až budou oba doma, si musejí vážně promluvit. Takový vzkaz Luděk zanechá ženě hned ráno před odchodem do práce.

Vanda má ale neobyčejný talent dostávat se do prekérních situací i z nich. Trestu dovedně unikne i tentokrát. Opět zamíří do kasina, kde sice vyhraje, ale nebude to žádná sláva. Podaří se jí získat asi polovinu toho, co tam předchozího dne nechala. Takhle je to s ní pořád dokola a barman ji ke všemu úspěšně naláká do další pasti, když jí doporučí hraní online. Nemusela by se pak nechat zapírat po telefonu a předstírat, že je někde jinde. Nemusela by do herny vůbec chodit, prostě by hrála doma pod neviditelným režimem, takže na to manžel nikdy nepřijde.

Vanda je starostlivá, ale i nezodpovědná a prolhaná.
Vanda je starostlivá, ale i nezodpovědná a prolhaná. | Zdroj: TV Nova

Vandu tato výhodná možnost pochopitelně zaujme, navíc jí dá příležitost Luďka oblbnout a zahrát mu na city. Po příchodu domů snese několik manželových rýpavých poznámek, než mu plačtivě oznámí, že „to dostala“. Těhotenství se tudíž nekoná. Proto byla včera odpoledne jinde, než mu tvrdila, potřebovala se prý z toho zjištění vzpamatovat. Bála se Luďkova zklamání a Hana o tom všem věděla, proto před ním údajně mlžila, takže to jen vypadalo, že Vandu kryje.

Zkrátka, vykutálená manželka to navlíkne tak, že ona je nepochopenou obětí, jíž Luděk hrozně křivdí. On teď vypadá jako skutečný tyran a necita a uvědomí si to. Hned začne svého nešťastného Vanďouska utěšovat, že příště se těhotenství určitě vydaří. Ona ho pak ještě uchlácholí, když mu nabídne, aby ji odteď sledoval v mobilu. Tak bude s jistotou vědět, že Vanda nechodí nikam, kam by chodit neměla. To se jí to slibuje, když už má náhradní plán. Jakmile se tedy ti dva udobří, Vanda využije Luďkova chvilkového rozptýlení, aby si na internetu vyhledala podrobnosti o online kasinu. Ta ženská je neskutečná, ale i její štěstí se musí jednou unavit, ne?

Pomoc s pračkou Hana odmítne, ale prášky si dá

Blanka před Evženem zmíní, že si Hana pořídila novou pračku, ale zatím nemá nikoho, kdo by jí spotřebič zapojil. Evžen udělá vstřícný krok a zajede k exmanželce, aby jí s tím pomohl. Když se ale Hana dovtípí, že si o ní Evžen s partnerkou po večerech povídá a řeší, zda by jí nebylo lépe v pečovatelském domě, naštve se a odmítne ho. Pošle jej zase pryč s tím, že si zapojení pračky zařídí sama. Setkání ji ale natolik rozruší, že si posléze vezme další prášky.

Zdroj článku:
  • Autorský text