Ulice: Vandino gamblerství by Luďkovi mohlo na komoře slušně zavařit. Možná se o to postará Tomášek

Ulice: Vandino gamblerství by Luďkovi mohlo na komoře slušně zavařit. Možná se o to postará Tomášek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Luďkova rozjetá kariéra se nadále vyvíjí velmi slibně, ovšem stačí málo, aby bylo všechno jinak a z obdivované osoby se stal někdo opovrhovaný. Zkázu by mu přitom mohla přinést vlastní manželka, respektive její závislost na hazardu a třeba i další dluhy. To by byla senzace pro novináře.

Vandu už může spasit jedině těhotenství

O tom, že je Luděk Volák (Vasil Fridrich) dostatečně schopný na to, aby uspěl v roli prezidenta komory, diváci nepochybují. Že ale jeho novou pozici ohrozí hazardní hráčka Vanda (Kristýna Hrušínská) a možná i dychtivý novinář Tomášek (Petr Uhlík), je podle nich v podstatě jisté. O čem by jinak Luďkova dějová linka do budoucna byla, pravda?

„Na komoře to zvládne určitě, je schopný, ale nevím, co udělá, až zjistí, co zas provádí Vanda v kasinu. Neváží si toho, že ji vzal zpátky, anebo je to prostě závislost, které nedokáže odolat. I za cenu toho, že zase všechno ztratí,“ píše divačka a mnozí další spekulují, jaké situace by v dohledné době mohly nastat.

Potopit ho může jedině Vanda, až se provalí, že kvůli kasinu okradla nemocnou kamarádku! Tu zachrání před krachem manželství její těhotenství!

Vanda kvůli kasinu prošvihla Luďkovu oslavu.
Vanda kvůli hraní prošvihla Luďkovu oslavu. | Zdroj: TV Nova

Přesně tak, Luděk by chtěl mít s manželkou dítě, ale pravděpodobně by toto velké přání přehodnotil, kdyby zjistil, že mu žena zase lže a riskuje další kolosální dluhy. Mimochodem prošvihla i jeho rodinnou oslavu v hospodě jen proto, aby mohla nadále sázet a vesele hrát. Přitom Luďkovi namluvila, že se stará o nemocnou Hanu (Adéla Gondíková), jíž se zrovna přitížilo. Spousta diváků věřila, že Vanda bude tentokrát rozumnější, že už se poučila z minulých chyb a odolá svodům kasina, avšak… nestalo se. A je to nemalé zklamání.

„Ta si nedá pokoj a Hana na to doplatí. Luďa na to určitě přijde a Vanďouskovi se zlatá klec uzavře.“

Asi ji mrzí, že se má tak dobře, pálí ji dobré bydlo. Tentokrát už by jí Ludí určitě neodpustil, tak pozor. Ale závisláci to tak bohužel mají.

Vanda zase padá do sítě lží.
Vanda zase padá do sítě lží. | Zdroj: TV Nova

Záliba v hazardu jako sousto pro novináře

I kdyby se samotné Vandě podařilo tutlat pravdu před Luďkem, její gamblerství možná vynese na světlo ambiciózní redaktor Dalibor Tomášek. To by mu koneckonců bylo podobné, chytnout se zajímavé a skandální kauzy, která přitáhne pozornost čtenářů a zajistí mu slávu. Jeho vztah s Luďkovou dcerou Kristýnou (Sára Korbelová) by to pak určitě odnesl. Kristýna se nezdá, ale dokáže skousnout a přetrpět mnohé, např. Borkovo přetrvávající manželství a neochotu se ihned rozvést. Ohrožení tátovy kariéry už by ale zřejmě nerozdýchala.

„Osobně si myslím, že Luďka sundá ten mladý pisálek, co chodí s jeho dcerou, nějakým bezva úlovkem.“

„No tak až novinář zjistí, že Vanda chodí hrát do kasina, napíše o tom článek, protože to je jeho parketa…“

Nevím, jestli novinář, ale asi se na komoře provalí, že jeho žena utrácí v kasinu, a nebude to pro něho dobrá vizitka! Ona sama se s ním přece v kasinu chlubila.

Inu, kdo chce kam, pomozme mu tam. Nezbývá než doufat, že Vanda ještě stihne vycouvat z kaše, do níž pomalu zabředává.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři