Jaroslav Vaníček ze seriálu ZOO: Okouzlila ho ošetřovatelka Eliška

Jaroslav Vaníček ze seriálu ZOO: Okouzlila ho ošetřovatelka Eliška
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Být ošetřovatelem hrošíků musí být jedna z nejroztomilejších a zároveň nejnáročnějších prací v Zoo. Své by o tom mohl povídat představitel Jaroslava Vaníčka, Ladislav Hampl. Jeho postava má vedle hrošíků slabost také pro Elišku, do které se pořádně zakoukal. Bude se jejich vztah vyvíjet správným směrem?

S hrošíky zábava i trable

Kdo by si myslel, že se Jaroslav Vaníček jako ošetřovatel hrošíků v práci občas trochu nudí, je na velkém omylu. Jak jeho představitel Ladislav Hampl v rozhovoru pro Frekvenci 1 popsal, jsou to sice roztomilá zvířata, ale zato velmi nebezpečná. Dokáží člověku údajně i šeredně ublížit, což se v průběhu natáčení postupně dovídá z povídání ošetřovatelů. A pozorováním těchto náladových tvorů si toho už taky stihl všimnout.

Zvířata však nejsou jediným zdrojem jeho zábavy v ZOO. Čas mu rychle utíká také s Eliškou, veselou dcerou tamní veterinářky, která se mu velmi líbí. Ani Eliška není vůči Jaroslavovi nikterak chladná, jejich sbližování však bude chtít ještě trochu času. A kdo ví, třeba z nich bude dvojka, která v seriálu Zoo ještě nebyla.   

Lucie Polišenská jako ošetřovatelka Eliška ze seriálu ZOO, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Z barmana hercem a ošetřovatelem

V seriálu odvádí Jaroslav Vaníček náročnou manuální práci, kterou je starost o zvířata. Ani jeho herecký představitel Ladislav Hampl není pouze hercem. Než se jím totiž stal, pracoval v pohostinství. Do těchto končin zabředne často i dnes, když už jsou jeho hlavním povoláním prkna, která znamenají svět. Mohlo by se tedy klidně stát, že jeho znalosti pohostinského řemesla využijí také tvůrci seriálu. Proč taky ne? Mohla by to být zajímavá dějová odbočka a zvrat, který by v seriálových vztazích trochu zamíchal karty.