Co vás čeká dnes večer v Ulici? Blanka na Luďka zavolá policii

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Blanka na Luďka zavolá policii
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blanka zavolá policii a prozatím Luďka úspěšně vystrnadí z bytu. O svém trápení a lásce k Evženovi se svěří Vandě, jež neváhá vyrukovat se lží – prohlásí, že Evžen teď chodí s ní. Štěpánek se snaží sblížit s Karlou a dát jí pusu. Landová bude opět nespokojená s Magdiným přístupem k výuce.

Blance pukne srdce kvůli prolhané Vandě

Páteční díl Ulice nás vezme k Blance domů, kde se rozpoutá další hádka. Zatímco Luděk obviňuje Blanku, že rozvrací rodinu, ona se zmocňuje telefonu a vyhrožuje, že zavolá policii. Příchozí strážníci ale celou situaci poněkud zlehčí, protože Luděk se dokáže dovedně vymluvit na Blančinu labilitu a zálibu v pití. Naštěstí policie alespoň usoudí, že by si partneři od sebe měli dát pauzu, a tak Luděk velkoryse vyklidí pole. Když se doma ukáže Adam, Blanka mu zkouší vysvětlit, že už s Luďkem nechce být. Adam to nedokáže pochopit a nepomůže ani fakt, že mu Luděk později v krámku začne namlouvat nesmysly.

Když potom přijde na návštěvu Vanda, která viděla, jak Luďka z domu vyprovází policie, v Blance se něco zlomí a se vším se jí svěří – včetně toho, že stále miluje Evžena. Jestli jsme si mysleli, že Vanda už bude jenom sekat dobrotu, šeredně jsme se spletli, protože teď znovu odhalí svou lstivou a prolhanou tvář. Bez váhání Blance namluví, že Evžen už chodí s ní a že je to mezi nimi náramně vážné. Když se přitom téhož dne Evžen sejde s Peškem, zmíní se mu o tom, že si připadá spíš jako Vandin brácha. Dostane se pravda až k Blance?

Štěpánek se pokusí políbit Karlu

Karla se ráno chystá na vysněný pracovní kurz, ale ten odpadne, a tak využije volný čas, aby šla dohnat studijní resty do Coolny. Tam se nachomýtne Štěpánek a začne na ni naléhat, aby si s ním udělala výlet na místo činu. Vezme ji do Kladna, kde se před lety údajně poprvé potkali. Dokonce jí ukáže, kde přesně našel oběšeného dědu. Pak si sednou na lavičku, podělí se o cigaretku a začnou si vyprávět historky z puberty. Štěpánek využije příležitosti a zkusí Karlu políbit, což přeruší nenadálé klení jednoho souseda. Karla usoudí, že nastal čas vrátit se domů, a ze Štěpánka si zatím těžkou hlavu nedělá, ale je více než jasné, že on po ní opravdu touží…

Magda, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Landová se opře do Magdy kvůli výuce

V kabinetě Tomáš Jordán a Prokop požádají Magdu, aby věnovala hodinu matematiky počítání spotřeby vody na škole v zájmu rozšíření povědomí o ekologii. Landová se přijde podívat, jak probíhá výuka, a ani trochu ji nepotěší, že Magda probírá záležitosti eko projektu na hodině matematiky, která by přece měla mít přednost. Hned si Magdu pozve na kobereček…

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text