Pojďte se s námi podívat na pár nepovedených záběrů z Ulice

Pojďte se s námi podívat na pár nepovedených záběrů z Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Natáčení seriálů není zrovna jednoduchá činnost, a to jak pro herce, tak i štáb. Za již více než 16 let fungování a více než 4000 natočených dílů oblíbeného seriálu došlo k mnoha zkaženým klapkám a vtipným situacím, které však divák běžně neuvidí.

Možná je za tím vším více práce, než se zdá

Profesionální výkony herců na naších televizních obrazovkách na nás působí někdy až moc dokonale, jako by byly vystřihnuté doslova z našich životů. Naučit se ale scénář, který nezahrnuje pouze mluvené slovo, ale také procítění, emoce a gestikulace už nezní tak jednoduše. K herectví rovněž patří přeřeky, chybná výslovnost, výpadky paměti nebo záchvaty smíchů, které mají tendenci gradovat a postihovat celou skupinu herců.

Štáb, režie a herci jsou ale profesionálové se zkušenostmi, a proto jim nedělá problém se po chvíli dopracovat ke kýženému výsledku a odvést profesionální výkon. Úspěšnost seriálu Ulice nemá obdoby, žádný seriál v našich podmínkách nevydržel tak dlouhou dobu. I po těch letech se stále těší velké oblibě a drží si jeden z hlavních vysílacích časů.

Pojďme se už ale na některé konkrétní případy podívat

Hlášky jako „Zase nám protéká ten hajzl “ nebo „Libore, prosím tě, skočíš do vázy?“  určitě nejsou to pravé ořechové a na televizních obrazovkách by byly velmi kontroverzní.

Nečekané pády předmětů jsou také něco. s čím se nepočítá, a je díky ním zapotřebí minimálně další klapka.

Pojďme se společně podívat na sestřih těch nejlepších okamžiků z natáčení Ulice:

.

Seriál Ulice je zde s námi již několik dlouhých let a získal si přízeň mezi všemi věkovými kategoriemi. Nám nezbývá než se těšit na další a další díly, které určitě přinesou spoustu zvratů, dramatických událostí ale také spoustu pokažených záběrů, kterým se určitě jednou všichni zasmějí.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.cs.wikipedia.org