Nová řada Sexu ve městě bez Samathy? Kim Cattrall účinkování v nové řadě odmítla. Takhle se hvězdy seriálu změnily

Nová řada Sexu ve městě bez Samathy? Kim Cattrall účinkování v nové řadě odmítla. Takhle se hvězdy seriálu změnily
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušci Carrie Bradshaw, Mirandy Hobbes a Charlotte York mohou jásat! Už na jaře se začne natáčet nová řada kultovního seriálu Sex ve městě, tentokrát bohužel bez Samanthy.

Už je to více než 10 let, co nás slavná newyorská čtveřice krásek zavedla do Abu Dhabí a více než 20 let od první epizody slavného seriálu. Po dlouhé době se dočkáme pokračování Sexu ve městě. 10 nových epizod budeme moci zhlédnout na HBO Max, které by v době uvedení mělo být dostupní i pro Českou republiku, natáčet se začne na jaře.

Trojice krásek po padesátce

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis již potvrdily svou účast na natáčení nové řady seriálu. Nová série by měla pojednávat o životě těchto tří kamarádek po překročení velkého milníku života, po padesátce. Produkce však neprozradila, kdy se přesně o jejich rodinném a milostném životě dozvíme něco víc.

Kim Cattrall už o roli Samanthy nestojí

Oproti předchozím řadám a filmům zde bude jeden markantní rozdíl, v seriálu si už nezahraje Kim Cattrall, neskutečná představitelka dámy s velkým sexuálním apetitem, Samanthy. Kim už prý nechce mít s touto rolí nic společného. V mnoha rozhovorech uvedla, že přesto že ji tato role proslavila, zničila jí osobní život. 

Navíc se Cattrall nikdy netajila tím, že blízké přátelství se Sarah Jessicou Parker je skutečně jen hrané před kamerou, ve skutečnosti se tyhle dvě nemůžou vystát. 

Bude někdo nový do čtveřice?

Velký otazník visí nad tím, zda se místo Kim objeví jiná herečka, nebo si projekt bez této postavy velice náruživé dámy vystačí. Spekuluje se ale o tom, že pakliže se v seriálu objeví nová postava, mělo by se jednat o ženu jiné barvy pleti.

Jak bude Sex ve městě vypadat bez ikonické Samanthy? Nechme se překvapit.