Známý online seriál Lavi jde do kin! O dávku bizarnosti diváci nepřijdou

Známý online seriál Lavi jde do kin! O dávku bizarnosti diváci nepřijdou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V hlavní herecké i režisérské roli Jakub Štáfek, o kterém je poslední dobou slyšet ve všech směrech, se rozhodl opřít se do fotbalového prostředí a vytvořil online seriál, který se brzy těšil velké popularitě. Nyní přichází do kin Vyšehrad: Seryjál, kde bude kromě sestříhaného seriálu i několik záběrů navíc.

Fanoušci internetového seriálu o nafoukaném fotbalistovi Lavickém jásají radostí. Do kin totiž přichází nový počin, který se odráží od původního seriálu. Tento unikátní projekt propojení scén z již natočeného seriálu a uvedení do filmového děje vás rozhodně nenechá chladnými. Nechybí ani mnoho nových scén, které oživí celý film. Zároveň je snímek také malou ukázkou a ochutnávkou připravovaného velkého filmu Lavi, který trochu zbrzdila pandemie Covid 19.

Lavi v podání Jakuba Štáfka vás dostane

Jakub Štáfek se rozhodně nebojí ukázat s mírnou nadsázkou život slavného fotbalisty, který se nestydí za jediný hřích ve své kariéře. Dívky, alkohol, drogy a nespoutaná zábava ho dostane z reprezentace až do malého fotbalového klubu Vyšehrad, kde rozhodně o nafoukaného fotbalistu nikdo nestojí.

Kromě Jakuba Štáfka nechybí ani skvělý Jiří Ployhar, Ondřej Pavelka nebo Jakub Prachař, který sice již v seriálu nehraje, ale jeho hlas stále zůstává. Tato kombinace spolu s Jakubem Štáfkem s hlavní roli dostává na filmovém plátně nevídaný rozměr. Koncept bizarního humoru však nadchne všechny, kteří si oblíbili už seriál na internetu.

Kritici si zatím neví rady

Články a názory kritiků jsou zatím rozdílné. Nikdo totiž nemá žádné zkušenosti s konceptem filmu, který je vytvořený ze scén seriálu. Zcela nový koncept tedy mnohé překvapil, a tak nikdo pořádně neví, zda je taková kombinace vlastně žádoucí a přívětivá pro oko diváka.

Mnozí se vyjadřují o skvělém seriálu a horším filmu. Jako zajímavá ukázka a ochutnávka celovečerního filmu, ve které můžete vidět už první záběry samotného „velkého filmu“, to určitě stačí, neopakovatelný styl vtipu je však těžké nacpat do dalších počinů. Můžeme jen držet palce, aby se jiskra z filmu nevytratila.

Zdroj: