Drbárna ze ZOO: V září bude Viky bojovat o své podnikání, Haďák potrápí Sid a Ovčík bude stále unikat spravedlnosti

Drbárna ze ZOO: V září bude Viky bojovat o své podnikání, Haďák potrápí Sid a Ovčík bude stále unikat spravedlnosti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam má opět vize. Podle vojenského psychologa by to mohl být důsledek jedné válečné vzpomínky. Jenže když Sid zjistí, co se to vlastně Adamovi honí hlavou, není moc klidná. Adam měl nějakou „porodní“ vizi, která ho dost vyděsila.

A jedna nešťastná věta, ve které pronese, že by případné těhotenství rád „vyřešil“, se Sid opravdu dotkne. Adamovi dá hodně práce, než naštvané přítelkyni všechno vysvětlí.

Sid a Alice
Sid a Alice | Zdroj: FTV Prima

Viky dostává nabídky ke spolupráci na bodíčka, která začínají být mezi maminkami hodně populární. Vybere si spolupráci s Císařovou, přestože ji Filip varuje, že to není nejlepší obchodní partnerka. To nakonec pochopí i Viky, když zjistí, že Císařová její výrobky kopíruje a prodává je dokonce do obchodů, kam je prodávala Viky.

Filip se snaží Viky pomoct a najmout Markétu, ta je však ohledně soudu skeptická. Viky tak musí najít způsob, jak se s Císařovou vypořádat sama.

Břéťa a Charlie se nějak stále nejsou schopni sladit ohledně lovu na Ovčíka. Břéťa se nakonec se svými plány svěří Danuši, ta je však zásadně proti. Jenže i ona nakonec usoudí, že je třeba proti Ovčíkovi zasáhnout. Ten má v plánu koupit i Raulův rybník a okolní pozemky. To už se začíná trochu týkat i Danuše, která má pro Raula slabost.

Charlie vážně uvažuje o najmutí ochranky pro Katku. Ovčík to s pozemkem, na kterém stojí útulek, nehodlá vzdát. Katce je ukraden na ulici batoh a v útulku se objeví nezvaná návštěva. Nepříliš chytrý Šafařík se nechá chytit a za peněžní odměnu je ochotný proti Ovčíkovi vypovídat u soudu. Danuše však není přesvědčená o tom, že je Šafařík osoba, na kterou by se mohli pří tažení proti Ovčíkovi spolehnout.

Adam a Marek
Adam a Marek | Zdroj: FTV Prima

Alici konečně vychází její knížka, ale ona váhá s uspořádáním knižního křtu. Neví, jestli je to tak brzy po Eduardově smrti vhodné. Sid ji povzbuzuje, ale Alice se také bojí, co by na takovou akci řekla Sidonie. Ta ji však překvapí – když se o knize dozví, uspořádá jí křest sama. A to není vše. Starou paní také napadne, že by mohla udělat trochu propagace pro Raulův rybník, získat více návštěvníků z řad rybářů a kemp u rybníka trochu přizpůsobila modernímu stylu aktivního odpočinku. Jenže Raul ani rybáři o žádné velké změny nestojí. Mají to u rybníka rádi tak, jak to tam funguje dlouhé roky.

Období souznění mezi Kristýnou a Albertem netrvalo dlouho. Jejich vztah je opět plný nejasností a nedorozumění. A na Kristýnu ještě navíc někdo donáší. Ani v práci se jí moc nedaří a při provázení skupiny vítězů výtvarné soutěže neuhlídá jedno děvče, které se nechá pokousat ve výběhu oslů. Situaci sice zachránil Franta Kolman, ale Kristýna se ze své nepozornosti musí zpovídat. Markéta sice přesvědčí rodiče dívky, že soud o odškodnění není to nejlepší řešení, Kristýna však dostane velmi vysoký peněžní trest. Markéta se jí tím tak trochu mstí za náklonost k Albertovi. Tomu vyhrožuje, že Kristýně řekne, jak si spolu nedávno užívali. To se Albertovi vůbec nelíbí, a tak se raději Kristýně přizná sám.

Tereza končí v ZOO. Doběhla jí podmínka a splnila předepsaný počet hodin obecně prospěšných prací. Roklová by ji měla ráda v ZOO i nadále jako stálou zaměstnankyni, ale Tereza to odmítá. Chce se naplno věnovat podnikání se sestrou a nebrání se ani nějaké menší akci s Charliem.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • Autorský text