Napínavý boj o miliony pokračuje: Druhá série Superlovu začíná už v sobotu 23. března na TV Nova

Napínavý boj o miliony pokračuje: Druhá série Superlovu začíná už v sobotu 23. března na TV Nova
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dlouho očekávaná druhá řada Superlovu je konečně tady. Na televizní obrazovky dorazí už tuhle sobotu a přinese s sebou to, co na pořadu tolik milujeme – vtipné hlášky Ondry Sokola, takřka nepřekonatelné lovce a souboje o vysoké částky, o jejichž výsledku mnohdy rozhodne jediná vteřina.

Vševěd se zlepšil, Kalkulátor zůstává nejsoutěživější

Jarní sobotní večery na TV Nova budou patřit druhé řadě oblíbeného Superlovu, napínavější a svižnější verze neméně populární vědomostní soutěže Na lovu.
Jistě víte, že v klasickém Na lovu se tým čtyř soutěžících pokouší porazit jednoho lovce. Superlov se liší v tom, že zde bok po boku usedá všech pět geniálních mozků, tedy Doktor Vševěd, Kalkulátor, Kvízová dáma, Pan Lišák i Belladonna. Obávané pětici se pokaždé musí postavit jediný odvážný soutěžící a svést dramatický souboj až o milion korun. To vše se děje za humorné asistence šarmantního moderátora Ondřeje Sokola, jenž povzbuzuje soutěžící a tropí si žertíky z lovců, aby uvolnil napjatou atmosféru a pomohl účastníkům zbavit se trémy.

Záběr z nové řady Superlovu
Záběr z nové řady Superlovu | Zdroj: TV Nova

Pravidla a základní princip Superlovu tedy zůstávají stejné. „Oproti loňsku se výrazně zlepšil Doktor Vševěd, minimálně chyboval a zrychlil. Naopak mně to tentokrát moc nesedlo. Občas jsem byl rychlý až moc a původní chybnou myšlenku jsem už nedokázal v hlavě změnit. Někdy jsem naopak nevytáhl z hlavy věci, které znám, a kolegové pak chybovali. A za co bych si nafackoval? Párkrát jsem začal moc kalkulovat a otázku překombinoval, takže jsem plácnul nesmysl. Diváci se mají na co těšit,“ přiznal Kalkulátor Jakub Kvášovský.

O dramatické a zábavné situace nebude nouze

„Po loňském úspěchu pořadu se do druhé série přihlásilo obrovské množství lidí, kteří Superlov už dobře znají. Utkat se s lovci přišel například někdejší moderátor Televizních novin Martin Severa, hokejista David Růžička nebo nejslavnější český věštec Vlastík Plamínek. Soutěžící více taktizovali a častěji hráli o větší finanční částky,“ prozradila pro TV Nova kreativní producentka Veronika Mikysková, na co se diváci mohou těšit.

Hned v první epizodě, která je už teď k dispozici na Voyo, všechny pobaví svérázný výstup sympaťáka Milana z Roudnice nad Labem. Před kamery totiž dorazí v tradičním skotském kiltu a snad i díky delším vlasům trochu připomene hrdinu historického dramatu Rob Roy.
Jeho slušivá sukně samozřejmě neunikne komentářům a choulostivým otázkám ze strany moderátora, jenž se bude snažit koukat výhradně nahoru vzhledem k lesknoucí se podlaze televizního studia. Co kdyby pan Milan náhodou neměl spodní prádlo?

Soutěžící Milan s moderátorem Ondřejem Sokolem
Soutěžící Milan s moderátorem Ondřejem Sokolem | Zdroj: TV Nova

Ač na naše poměry oblečen možná trochu výstředně, prokáže dotyčný zdrženlivost a skromnost, když sáhne po menší částce s větším časovým náskokem. Většina soutěžících se bude dychtivě hnát za vyššími výhrami. Je to ale rozumný přístup? Vyplatí se jim větší riziko? To se teprve ukáže. Nezapomeňte sledovat první díl druhé série Superlovu na TV Nova v sobotu 23. března 2024 ve 20:20 hodin.

Zdroje článku: