Hercule Poirot: Otestujte své šedé buňky mozkové v našem kvízu

Hercule Poirot: Otestujte své šedé buňky mozkové v našem kvízu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Výstřední malý detektiv s navoskovaným knírem. Mluvíme pochopitelně o Hercule Poirotovi. Řadíte se mezi velké fandy? Zjistěte, kolik toho o slavném detektivovi víte.

Prozkoumejte svou paměť a otestujte své znalosti v našem kvízu. Hercule Poirot je malý a má svůj vlastní způsob přemýšlení. Spousta lidí ho považuje za sebestředného, možná až arogantního. Je zde ještě něco, co o tomto géniovi víte? Víte, jaké je národnosti a jaké jsou jeho oblíbené nápoje? Zjistěte, jak velký jste fanoušek slavného soukromého detektiva, který působí v Anglii.

Kvíz je rozdělen do tří sekcí. Jako první vás čekají ty nejlehčí otázky, na něž dokážete odpovědět, pokud jste o tomto seriálu zjišťovali alespoň ta nejzákladnější fakta. Druhá sekce jsou středně těžké otázky, na něž dokážou správně odpovědět pouze ti největší fanoušci. A třetí sekce je určena speciálně těm největším znalcům seriálu Hercule Poirot. Otázky z této sekce jsou zaměřeny hlavně na samotný seriál, a tak jsou zapeklitě těžké.

Nejdůležitější při tomto sebehodnocení je naprostá upřímnost. Pokud skutečně chcete vědět, jak na tom jste, neprohlížejte si hned konec článku, abyste nalezli odpovědi. Byli byste spíše zklamáni.

A nyní se vrhneme na samotný kvíz.

 

Zdroje článku: