Diskuze

Nový sitcom od režisérky seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ konečně na Netflixu

Nový sitcom od režisérky seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ konečně na Netflixu
Pamela Frymanová režírovala 196 z 208 epizod jednoho z nejúspěšnějších sitcomů tohoto století „Jak jsem poznal vaši matku“, a v současné době je také zodpovědná za spin-off „Jak jsem poznal vašeho otce“. Ale mezi tím neodpočívala a produkovala sitcom pro Netflix.
Zpět na celý článek

Pamela Frymanová režírovala 196 z 208 epizod jednoho z nejúspěšnějších sitcomů tohoto století „Jak jsem poznal vaši matku“, a v současné době je také zodpovědná za spin-off „Jak jsem poznal vašeho otce“. Ale mezi tím neodpočívala a produkovala sitcom pro Netflix.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Scenáristé Ulice možná zničí další vztah. U Blanky a Evžena hrozí kvůli Haně rozchod
12.10.2023

Scenáristé Ulice možná zničí další vztah. U Blanky a Evžena hrozí kvůli Haně rozchod

Když se Blanka a Evžen rozešli, byla to pro fanoušky tohohle příjemného páru velká rána. Trvalo dlouho, než si k sobě znovu našli cestu. Nakonec se...

Dnes v Ulici: Po bouři je potřeba uklidit, respektive některé věci by neměly viset ve vzduchu
23.10.2023

Dnes v Ulici: Po bouři je potřeba uklidit, respektive některé věci by neměly viset ve vzduchu

Jak už to tak bývá, po každé bouři je potřeba ještě uklidit. A co když je to bouře a smršť v oblasti vztahů? Potom je to podobné. Některé věci by...

Příběh plný děsu o havárii letadla v roce 1972 spojený s kanibalismem dostává novou podobu na Netflixu
26.10.2023

Příběh plný děsu o havárii letadla v roce 1972 spojený s kanibalismem dostává novou podobu na Netflixu

Úspěch knihy Pabla Vierciho a staršího filmového zpracování amerických tvůrců (s názvem Přežít) je založený na spojení přeživších lidí za těch...

Prostřeno: Největší kritik spálí kachnu, slíbené domácí knedlíky ani pampušky s česnekem nebudou
15.10.2023

Prostřeno: Největší kritik spálí kachnu, slíbené domácí knedlíky ani pampušky s česnekem nebudou

Také v příštím týdnu se bude vařit před kamerami a bojovat o výhru. Tentokrát se budou soutěžící z Vysočiny snažit poprat nejen s nervy, ale také s...

Hop – a je tu lidoop: Talentovaná Monika Hálová dala přednost lásce a s herectvím sekla
05.08.2023

Hop – a je tu lidoop: Talentovaná Monika Hálová dala přednost lásce a s herectvím sekla

Právě v druhé polovině sedmdesátých let vznikla celá řada komedií, které se pokoušely s humorným nadhledem kritizovat nešvary tehdejší společnosti:...

MasterChef Česko: Na balkoně protekční trojice, v kuchyni kolo štěstí a opět popálená Tereza
07.11.2023

MasterChef Česko: Na balkoně protekční trojice, v kuchyni kolo štěstí a opět popálená Tereza

Tolik úrazů v jedné sérii snad ještě v této soutěži nebylo. Tereza sice minulý úraz ve zdraví přežila, ale znovu se zranila, tentokrát sama....

Zlatá labuť: Přízeň diváků rozhodla – podobu dostává třetí řada oblíbeného seriálu a osudy postav budou drsnější a surovější
11.10.2023

Zlatá labuť: Přízeň diváků rozhodla – podobu dostává třetí řada oblíbeného seriálu a osudy postav budou drsnější a surovější

Zlatá labuť je největším překvapením posledních let nejen pro diváky, ale i pro tvůrce. Zatímco první díly diváci přijali vlažně a jedna kritika...

Seriál 30 případů majora Zemana je dodnes pro mnoho lidí jen neškodná podívaná se sympatickým Honzou
23.09.2023

Seriál 30 případů majora Zemana je dodnes pro mnoho lidí jen neškodná podívaná se sympatickým Honzou

Dívali se na něj prarodiče, rodiče a možná i vy, pokud patříte ke starší generaci. Major Zeman působil jako neškodná série kriminálních příběhů a...

Martina a její úterní výkon v Ulici: Za koprovku jednička s hvězdičkou, za randění koule
13.11.2023

Martina a její úterní výkon v Ulici: Za koprovku jednička s hvězdičkou, za randění koule

Když se Vilma Nyklová umoudří a dobrovolně se vrátí do malého bytu u Lumíra, Martina využije šance a přinese jí ochutnat svou zatím nejlepší...

Test: Milujete Harryho Pottera? Kdybyste si mohli vybrat, jakou byste chtěli být postavou? Podle odpovědí v našem testu to snadno zjistíte!
29.10.2023

Test: Milujete Harryho Pottera? Kdybyste si mohli vybrat, jakou byste chtěli být postavou? Podle odpovědí v našem testu to snadno zjistíte!

Harry Potter je kultovním filmem i knihou s miliardami čtenářů. Fantasy příběh se skládá z osmi filmových dílů. O Harrym Potterovi toho víme...

Diskutujte

Nejnovější diskutované