Diskuze

Nový sitcom od režisérky seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ konečně na Netflixu

Nový sitcom od režisérky seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ konečně na Netflixu
Pamela Frymanová režírovala 196 z 208 epizod jednoho z nejúspěšnějších sitcomů tohoto století „Jak jsem poznal vaši matku“, a v současné době je také zodpovědná za spin-off „Jak jsem poznal vašeho otce“. Ale mezi tím neodpočívala a produkovala sitcom pro Netflix.
Zpět na celý článek

Pamela Frymanová režírovala 196 z 208 epizod jednoho z nejúspěšnějších sitcomů tohoto století „Jak jsem poznal vaši matku“, a v současné době je také zodpovědná za spin-off „Jak jsem poznal vašeho otce“. Ale mezi tím neodpočívala a produkovala sitcom pro Netflix.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Tato pohádka se měla stát novým hitem Česka. I přes hvězdné obsazení přinesla spíše zklamání a rozpaky
07.12.2024

Tato pohádka se měla stát novým hitem Česka. I přes hvězdné obsazení přinesla spíše zklamání a rozpaky

Další z moderních českých pohádek Elixír a Halíbela nenadchla filmovým zpracováním, ale režisér Dušan Klein ji alespoň dobře obsadil. Nakonec si od...

Příteli, chvátej, SOS: Kdo si nevybere z nových seriálů, může dřímat u čtyřicetileté Sanitky
11.10.2024

Příteli, chvátej, SOS: Kdo si nevybere z nových seriálů, může dřímat u čtyřicetileté Sanitky

Seriál Nemocnice na kraji města byl pro diváky srdeční záležitostí a další seriál z nemocničního prostředí vítali s otevřenou náručí. Jiří Hubač...

Ulice pro nás chystá Lumírův děsivý Halloween s Vasilem, Miladou i Hrihorijem
27.10.2024

Ulice pro nás chystá Lumírův děsivý Halloween s Vasilem, Miladou i Hrihorijem

Ulice na sociálních sítích už informovala o tom, že se Lumír po letech opět setká s mafiánským bossem Vasilem. Diváci na to reagovali mimo jiné...

Celebrity pod lupou: Úlisný komoří Lang nebo dobrosrdečný děda. Tak si pamatujeme herce Bohuše Záhorského
19.09.2024

Celebrity pod lupou: Úlisný komoří Lang nebo dobrosrdečný děda. Tak si pamatujeme herce Bohuše Záhorského

Bohuš Záhorský se řadí ke staré partě bardů naší slavné herecké scény Národního divadla. Právě 22. září si připomeneme 24 let od jeho úmrtí. Kromě...

Žárlivosti v Ulici propadne Evžen i novinář Tomášek. Jejich představitelé prozradili detaily
14.12.2024

Žárlivosti v Ulici propadne Evžen i novinář Tomášek. Jejich představitelé prozradili detaily

Evžen o sobě tvrdí, že nežárlí, ale realita je jiná, říká herec Martin Finger, který v rozhovoru prozradil i to, zda vztah s Blankou odolá dalšímu...

Vrací se další postava z dávné minulosti Ulice. Vytasí drápky proti ublížené Mileně
02.01.2025

Vrací se další postava z dávné minulosti Ulice. Vytasí drápky proti ublížené Mileně

Při pohledu na sympatickou herečku a dabérku Stanislavu Jachnickou si věrní diváci Ulice určitě vzpomenou na příjemnou asistentku z radnice, Denisu...

Zítra v Ulici: V pátek skončí zlomeninou to, co mohlo dopadnout i daleko hůř
14.11.2024

Zítra v Ulici: V pátek skončí zlomeninou to, co mohlo dopadnout i daleko hůř

Dlouho očekávané dramatické scény z vlakového nádraží jsou konečně tady, ačkoli mnozí z nás si zřejmě mysleli, že to bude daleko napínavější. Erik...

Ulice: Atmosféra u Klímových houstne. Chybí jen, aby Iva adoptovala Viktora a vyhodila Vítka
02.11.2024

Ulice: Atmosféra u Klímových houstne. Chybí jen, aby Iva adoptovala Viktora a vyhodila Vítka

Iva Klímová je neskutečně hloupá, alespoň v očích diváků, kteří stejně jako Vítek nechápou její potřebu neustále cpát peníze do Bidrmana, jemuž se...

Chuck Norris si nepostavil vlastní rodný dům ani nedokáže vykopat díru do vody. Je to vlastně docela obyčejný smrtelník
01.01.2025

Chuck Norris si nepostavil vlastní rodný dům ani nedokáže vykopat díru do vody. Je to vlastně docela obyčejný smrtelník

K překvapení fanoušků byl jeho život poměrně obyčejný. Narodil se v roce 1940 a jeho otcem byl válečný veterán z druhé světové války. Byl...

Velký filmový kvíz – filmové perly české kinematografie, které nestárnou
09.03.2025

Velký filmový kvíz – filmové perly české kinematografie, které nestárnou

V tomto článku se podíváme do jihočeské vesničky Hoštice u Volyně, do jednoho smyšleného českého městečka, které srší vtipy, nebo na samotný...

Diskutujte

Nejnovější diskutované