Diskuze

Nový sitcom od režisérky seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ konečně na Netflixu

Nový sitcom od režisérky seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ konečně na Netflixu
Pamela Frymanová režírovala 196 z 208 epizod jednoho z nejúspěšnějších sitcomů tohoto století „Jak jsem poznal vaši matku“, a v současné době je také zodpovědná za spin-off „Jak jsem poznal vašeho otce“. Ale mezi tím neodpočívala a produkovala sitcom pro Netflix.
Zpět na celý článek

Pamela Frymanová režírovala 196 z 208 epizod jednoho z nejúspěšnějších sitcomů tohoto století „Jak jsem poznal vaši matku“, a v současné době je také zodpovědná za spin-off „Jak jsem poznal vašeho otce“. Ale mezi tím neodpočívala a produkovala sitcom pro Netflix.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Kryštof Mareček z Ulice v seriálu dospěl
02.12.2021

Kryštof Mareček z Ulice v seriálu dospěl

Kryštofa Marečka, kterého v Ulici hraje Kryštof Rímský, znají diváci především jako Máru. V Ulici je už od roku 2007 a za tu dobu prošel opravdu...

„Pán tygrů 2“ se blíží, bude se ukazovat ještě letos, ale co dělají hlavní protagonisté tohoto dokumentu dnes?
04.12.2021

„Pán tygrů 2“ se blíží, bude se ukazovat ještě letos, ale co dělají hlavní protagonisté tohoto dokumentu dnes?

Kdo by mohl zapomenout na „Pána tygrů“? Byla to dokumentarní true-crime série na Netflixu, která se stala hitem na začátku roku 2020. Později v...

Konec úspěšného španělského seriálu na Netflixu „Papírový dům“ se chýlí ke konci: Teď vyšel trailer na poslední díly
16.10.2021

Konec úspěšného španělského seriálu na Netflixu „Papírový dům“ se chýlí ke konci: Teď vyšel trailer na poslední díly

Za necelé dva měsíce končí fenomenální španělský seriál „La casa de papel“, anebo česky „Papírový dům“ s druhou částí páté sezóny na Netflixu....

Tři oblíbené příběhy na Netflixu, které možná znáte z knižních bestsellerů
25.11.2021

Tři oblíbené příběhy na Netflixu, které možná znáte z knižních bestsellerů

Jsou tak poutavé, že je nemůžete odložit, dokud se nedostanete na poslední list. Přesně takové jsou knihy, které slouží pro vytváření scénářů k...

Bill Murray to v mládí zkusil jako pašerák marihuany, nakonec ale objevil bezpečnější byznys
21.09.2021

Bill Murray to v mládí zkusil jako pašerák marihuany, nakonec ale objevil bezpečnější byznys

Bill Murray je další z celebrit, která slaví v září narozeniny. 21. září se dožívá 71 let. Komik, herec, spisovatel a producent se do filmových...

Ordinace v růžové zahradě – jak dopadne náš milostný trojúhelník a zraněná Táňa?
20.05.2021

Ordinace v růžové zahradě – jak dopadne náš milostný trojúhelník a zraněná Táňa?

Nebezpečné hry, nová láska, operace a řízení auta pod vlivem alkoholu. A k tomu všemu nesnesitelný Dan. To všechno se nyní odehrává v oblíbeném...

Premiérové díly Ulice: Žárlivá scéna jako vystřižená z milostného románu
29.05.2021

Premiérové díly Ulice: Žárlivá scéna jako vystřižená z milostného románu

Na Dianu, matku Jany, praskla skutečnost, že Janin otec není žádný bejrútský hudebník, ale obyčejný chlápek z Chomutova. Její image, na které si...

Nejdrsnější věznice světa Lesotho: O sexuální apetit zdejší násilníci nepřišli ani za mřížemi
24.05.2021

Nejdrsnější věznice světa Lesotho: O sexuální apetit zdejší násilníci nepřišli ani za mřížemi

Lesotho je malá země ve vnitrozemí Jižní Afriky. Sousedí s JAR. Původními obyvateli byli Křováci. Dnešní obyvatelstvo jsou převážně Sothové a není...

Ljuba Krbová z Ulice: Chtěla hrát potvory, ale negativní reakce ji rozplakaly
15.11.2021

Ljuba Krbová z Ulice: Chtěla hrát potvory, ale negativní reakce ji rozplakaly

Příjemný hlas za tváří Simony Krainové, i to je Ljuba Krbová, která se však v Česku neproslavila jen jako úspěšná dabérka, ale také coby filmová a...

Nový český komediální seriál Pan profesor rozdělil diváky na dva tábory
06.10.2021

Nový český komediální seriál Pan profesor rozdělil diváky na dva tábory

Jistě jste již postřehli, že se na obrazovkách televize Nova objevil nový seriál. V prvních dílech měl snímek dost velkou sledovanost, své diváky...

Diskutujte

Nejnovější diskutované