V roli Karlíka z Ulice se střídají dvojčata. Samuel hraje častěji, Rafael je spíš záloha

V roli Karlíka z Ulice se střídají dvojčata. Samuel hraje častěji, Rafael je spíš záloha
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Synka Kryštofa a Karly hrával původně jiný malý herec, ale protože mu natáčení začalo být nepříjemné, vsadili tvůrci na dvojčátka Samuela a Rafaela. Ta se v roli střídají, ačkoli častěji v Ulici vídáme Samíka, jenž je prý větší šoumen a komediant. Před lidmi se nestydí tolik jako „záskok“ Rafík.

K přeobsazování dětí dochází v Ulici poměrně často

Osmnáctá sezóna Ulice se pomalu chýlí ke konci, ale po prázdninách se samozřejmě můžeme těšit na nové díly. U tak dlouhodobého projektu jistě nepřekvapí, že v něm často dochází k přeobsazování rolí, zejména u malých dětí. Ty pochopitelně rychle rostou, vyvíjejí se a mění. Ne vždy jim pak může vyhovovat natáčení. U krátkodobých projektů natáčejí třeba jen pár dní během kratšího časového úseku, ale v případě Ulice to není omezeno na určitou dobu. A nikdo nechce nutit naše malé Uličníky do něčeho, co je jim nepříjemné.

Podobnou zkušenost mají tvůrci seriálu s představitelem malého Karlíka, syna Karly a Kryštofa, jehož hrál prakticky od narození Vilém Schön. Začátkem října loňského roku se ale v této roli začala střídat jednovaječná dvojčata, Rafael a Samuel Martinicovi, která se narodila 3. března 2020. Nedávno se např. účastnila oslav Mezinárodního dne dětí v Ulici, kam dorazili také představitelé Vojty, Miloška a Lexíka. Nechyběl dokonce ani Miloš starší.

Kustíka hraje hlavně Samuel, je více společenský

Chlapci jsou si natolik podobní, že je lze bez problému zaměňovat, takže kdyby se jednomu do natáčení nechtělo, případně kdyby třeba onemocněl, může za něj snadno zaskočit bráška.

„No jo, jenže oni jsou většinou nemocní oba naráz,“ prozradil Super.cz jejich táta Jan Martinic (49). Skutečnost, že častěji bývá obsazován o něco společenštější Samuel, okomentoval slovy: „Mezi lidmi se cítí dobře. Zdraví cestující v autobuse, je trošku komediant.“

Roztomilá dvojčátka Samuel a Rafael
dvojčátka Samuel a Rafael na oslavě dětského dne | Zdroj: TV Nova

Malý Sam se tedy se svými hereckými kolegy stihl už důkladně seznámit. Zejména si oblíbil seriálovou maminku Karlu, kterou ztvárňuje Markéta Stehlíková. Rafael zatím natáčel pouze dvakrát a funguje spíše jako záloha pro případ potřeby. Tatínek dvojčat dodává, že je lepší vozit na natáčení pouze jednoho, aby se mohl lépe soustředit. Je zřejmé, že když jsou kluci spolu, stanou se z nich pěkná čísla.

Od září mají hoši nastoupit do školky a už teď se zdá, že ze Samíka vyroste šoumen, zatímco Rafík půjde možná v otcových šlépějích a začne se věnovat sportu. Jejich táta na otcovství nijak zvlášť nespěchal, partnerka už totiž měla z předchozího vztahu pětiletou dceru. S milovanou Gabrielou jsou svoji už osmnáct let a letos se s dvojčaty chystají poprvé k moři. Do Řecka zamíří v době, kdy v Ulici poběží prázdninová natáčecí pauza. Honorář z natáčení chlapcům rodiče spravedlivě rozdělují a ukládají na účet, přestože Samuel logicky vydělává více, když je častěji na place.

Zdroje článku: