Již teď lepší než 1. řada? Nebo se kvalita snad zhoršila? První kritiky ohledně úspěšného seriálu na Netflixu

Již teď lepší než 1. řada? Nebo se kvalita snad zhoršila? První kritiky ohledně úspěšného seriálu na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bridgertonovi, jedna z nejúspěšnějších sérií Netflixu všech dob, má již svou druhou řadu. Fanoušci se mají na co těšit, protože první recenze slibují úspěšnou sezónu. Mimo jiné bude žhavá a sexy, i když se samozřejmě najdou i negativní názory.

První řada byla bombastická

S 625 miliony sledovaných hodin za prvních 28 dní drží první řada Bridgertonových rekord. Podle streamovací služby žádný jiný anglický seriál nezačal na Netflixu úspěšněji. Celkově byla v prvních čtyřech týdnech úspěšnější jen mega senzace Hra na oliheň. Na rozdíl od korejského hitu mají Bridgertonových jasnou 2. řadu, která měla premiéru 25. března 2022.

Podle Rotten Tomatoes má 2. řada již teď 89 procent. Velmi dobrá hodnota, i když se zatím jedná pouze o recenze kritiků, které se mohli na seriál podívat předem. Některé kritiky si můžete níže přečíst.

Velmi pozitivní

Mezi nejvíce euforické hlasy patřili Verne Gay z Newsday, který nové epizody popsal jako krásné, zábavné a vynikající. Patricia Puentesová, která byla především uchvácená z často bez košile pochodující hlavní roli Antonyho (Jonathan Bailey), což jí připadalo „žhavé a sexy“. Kristen Baldwinová z Entertainment Weekly zašla dokonce tak daleko a druhou sezónu pochválila jako chytřeji napsanou, dojemnější a emocionálně komplexnější.

Středně dobré

I když je většina recenzí pozitivní, téměř v každé z nich jsou jasné body kritiky. Jak píše Caroline Framkeová z Variety: „Ačkoliv je hlavní milostný příběh frustrující, herci ho hrají velmi dobře.“ Angie Hanová z Hollywood Reporter naopak říká, že 2. sezóna Bridgertonových je krásně romantická, jenže seriál klopýtá v jiných oblastech.

Zdroj: