Poslední novinky o pokračování seriálu Bridgertonovi na Netflixu

Poslední novinky o pokračování seriálu Bridgertonovi na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přestože poslední klapka 2. série padla už v listopadu loňského roku, diváci se dočkají nových dílů až 25. března, jak bylo již před časem oznámeno. Před pár dny se objevila nová upoutávka, která má už přes 1700 komentářů.

Druhá sezóna, která je inspirovaná druhou románovou knihou s názvem Vikomt, který mne miloval, sleduje Anthonyho Bridgertona (Jonathan Bailey), nejstaršího ze sourozenců, jak si bude hledat vhodnou manželku. Pod tíhou povinnosti zachovat rodové jméno, Anthony pátrá mezi čerstvými debutantkami, zda některá z dívek, které byly uvedeny do společnosti, alespoň vzdáleně nesplňuje jeho představy o budoucí ženě. Jenže jeho nároky jsou hodně vysoké a ví to i samotný Anthony.

Vše se mění v okamžiku, kdy se z Indie vrací Kate (Simone Ashley) a její mladší sestra Edwina (Charithra Chandran), která je představena ve společnosti. Mladý Vikomt se začne Edwině dvořit.

 
Zdroj: Instagram

Její sestra však brzy odhalí, že Anthony mezi požadavky na budoucí choť nemá zmíněnou lásku a nepřikládá ji v manželství žádný význam. Kate se rozhodne námluvy za každou cenu překazit, protože dle jejího úsudku si Anthony Edwinu nezaslouží. Mezi Kate a Anthonyem tak začíná slovní válka, která ovšem přeroste v něco, co ani jeden ze dvojice nečekal. Po čase Kate i Anthony zjistí, že se přitahují, což vše trochu zkomplikuje.

Tvůrci seriálu slibují, že druhá série bude ještě zajímavější, než byla ta první. Vše kolem děje bylo drženo v tajnosti, ale jisté už je, že hlavní dějovou linku bude tvořit milostný trojúhelník Anthony, Kate a Edwina. Vikomta budou přitahovat obě dívky a vzhledem k tomu, že jde o sestry, bude vše ještě zapeklitější.

V nových dílech nebude chybět ani Daphne, která byla hrdinkou první série. Už bylo před časem oznámeno, že Rege-Jean Page, který si zahrál postavu Simona, vévody z Hastingsu, nebude v natáčení pokračovat. Daphne bude v dalších dílech bedlivě sledovat, jak si počíná v milostném životě její bratr Anthony a nadále si bude blízká se všemi sourozenci.

Pokračování série slibuje stejně impozantní kostýmní výpravu, jaká se představila v úvodních dílech (7500 dobových kostýmů).

A vše bude doplněno vydáním společenských novin tajemné Lady Whistledown.

Zdroje článku: