KVÍZ: Otestujte se, jak dobře znáte seriál 30 případů majora Zemana

KVÍZ: Otestujte se, jak dobře znáte seriál 30 případů majora Zemana
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Legendární seriál 30 případů majora Zemana dokázal během svých repríz oslovit diváky všech generací. Díky skvělému zpracování byl seriálu odpuštěn i ideologický kontext a těšil se vždy veliké oblibě.

Vladimír Brabec, představitel majora Zemana, na nabídnutou roli kývl s nadšením, ale na sklonku svého života ve své autobiografické knize uvedl, že: „Major Zeman mě jako herce zničil, protože jsem už nedostával jiné úkoly. Měli mě zaškatulkovaného jako Zemana, bylo to jako cejch na čele!“ Na druhou stranu musíme uznat, že role mu opravdu sedla a nikdo se ani nepozastavil nad faktem, že dvacetiletého Zemana ztvárňuje čtyřicetiletý Vladimír Brabec. Dramata, zápletky a vyšetřování v realistické podobě vnášely do našich domovů nevšední chvíle plné napětí u televizních obrazovek. Patříte k fanouškům tohoto seriálu, nebo jste snad při jeho vysílání v televizi záměrně přepnuli na jiný program?

Major Zeman s jeho případy je tu s námi už téměř půl století a nyní si můžete ověřit, jak tyto případy zasáhly právě vás.

Zdroje článku: